Nabeschouwing De Graafschap - Roda JC (0-3) || Eerste Divisie 2021/2022

Zaterdag 7 augustus 2021 - 16:30 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt De Graafschap het zaterdag 7 augustus 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - Roda JC (0-3)

Het Eerste Divisie duel tussen De Graafschap en Roda JC is onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis geëindigd in een 0-3 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door D. Jubitana, waarmee Roda JC Kerkrade met 0-1 de leiding nam. Roda JC Kerkrade vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Jubitana op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was P. Pflucke van Roda JC Kerkrade die de 0-3 wist te maken in de 88e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jochem Kamphuis, waardoor Roda JC dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE De Graafschap - Roda JC 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor J. Van Heertum De Graafschap
32' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor B. Bouchouari Roda JC Kerkrade
48' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt D. Jubitana Roda JC Kerkrade 0-1
56' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt D. Jubitana met assist van F. Serrarens Roda JC Kerkrade 0-2
66' Wissel De Graafschap Wissel D. Haen voor J. Konings De Graafschap
66' Wissel De Graafschap Wissel J. Schuurman voor R. Dekker De Graafschap
67' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor D. Verbeek De Graafschap
69' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel D. Vente voor D. Jubitana Roda JC Kerkrade
71' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor E. Lieftink De Graafschap
72' Wissel De Graafschap Wissel D. Gravenberch voor J. Opoku De Graafschap
72' Wissel De Graafschap Wissel H. Acheffay voor G. Korte De Graafschap
83' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Remans voor N. Vossebelt Roda JC Kerkrade
84' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel X. Lambrix voor A. Absalem Roda JC Kerkrade
85' Wissel De Graafschap Wissel M. Kaandorp voor D. Verbeek De Graafschap
88' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt P. Pflucke met assist van B. Bouchouari Roda JC Kerkrade 0-3
89' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel N. Souren voor P. Pflucke Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - Roda JC
Opstellingen De Graafschap - Roda JC
De opstellingen van De Graafschap en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat De Graafschap gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Roda JC zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.