Nabeschouwing Excelsior - ADO Den Haag (2-3) || Eerste Divisie 2021/2022

Dinsdag 25 januari 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Excelsior het dinsdag 25 januari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Excelsior - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior - ADO Den Haag (2-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Excelsior en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk geëindigd in een 2-3 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door S. Bourard, waarmee ADO Den Haag met 0-1 de leiding nam. ADO Den Haag vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Steijn op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 40e minuut wist Excelsior de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via R. Niemeijer.

Na 58 minuten werd de voorsprong voor ADO Den Haag vergroot nadat T. Verheydt de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Excelsior dat in de 86e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat C. Driouech de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sander van der Eijk bij een 2-3 eindstand in het voordeel van ADO Den Haag.

LIVE Excelsior - ADO Den Haag 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Wissel ADO Den Haag Wissel H. Wentges voor L. Koopmans ADO Den Haag
19' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt S. Bourard met assist van A. Catic ADO Den Haag 0-1
36' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt S. Steijn ADO Den Haag 0-2
40' Doelpunt Excelsior Doelpunt R. Niemeijer met assist van K. Goudmijn Excelsior 1-2
48' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor J. Eijgenraam Excelsior
54' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor G. Breinburg ADO Den Haag
58' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Verheydt ADO Den Haag 1-3
64' Wissel Excelsior Wissel B. Ormonde-Ottewill voor S. Nieuwpoort Excelsior
70' Wissel Excelsior Wissel R. Eyongo voor J. Eijgenraam Excelsior
70' Wissel Excelsior Wissel C. Driouech voor K. Goudmijn Excelsior
81' Wissel ADO Den Haag Wissel C. Seedorf voor A. Catic ADO Den Haag
85' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Asante voor S. Steijn ADO Den Haag
86' Doelpunt Excelsior Doelpunt C. Driouech met assist van B. Ormonde-Ottewill Excelsior 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior - ADO Den Haag
Opstellingen Excelsior - ADO Den Haag
De opstellingen van Excelsior en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Excelsior gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 3-2-4-1 opstelling.