Nabeschouwing Helmond Sport - NAC Breda (4-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 18 maart 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Helmond Sport het vrijdag 18 maart 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - NAC Breda (4-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en NAC Breda is onder leiding van scheidsrechter Marc Nagtegaal geëindigd in een 4-0 overwinning voor Helmond Sport. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door T. Beekman, waarmee Helmond Sport met 1-0 de leiding nam. Helmond Sport vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Seys op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van Helmond Sport, waarmee B. Reith zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Helmond Sport in de 61e minuut, nadat J. van Landschoot de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Helmond Sport.

LIVE Helmond Sport - NAC Breda 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt T. Beekman met assist van J. van Landschoot Helmond Sport 1-0
43' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt D. Seys met assist van T. Beekman Helmond Sport 2-0
46' Wissel NAC Breda Wissel B. van Schuppen voor Y. Azzagari NAC Breda
47' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt B. Reith Helmond Sport 3-0
55' Wissel NAC Breda Wissel M. Adilehou voor R. Ligeon NAC Breda
55' Wissel NAC Breda Wissel D. Malone voor W. Neelen NAC Breda
56' Wissel NAC Breda Wissel P. Kestens voor L. Marijnissen NAC Breda
56' Wissel NAC Breda Wissel N. Bannis voor K. de Rooij NAC Breda
61' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt J. van Landschoot met assist van D. Seys Helmond Sport 4-0
70' Wissel Helmond Sport Wissel J. Hendrikx voor D. Seys Helmond Sport
70' Wissel Helmond Sport Wissel G. Bosiers voor M. De Bie Helmond Sport
80' Wissel Helmond Sport Wissel D. van der Sluys voor R. van der Meer Helmond Sport
86' Wissel Helmond Sport Wissel A. Nshimirimana voor J. van Landschoot Helmond Sport
86' Wissel Helmond Sport Wissel T. Essakkati voor T. Beekman Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - NAC Breda
Opstellingen Helmond Sport - NAC Breda
De opstellingen van Helmond Sport en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Helmond Sport gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en NAC Breda zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.