Nabeschouwing Roda JC - FC Dordrecht (4-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 4 maart 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Roda JC het vrijdag 4 maart 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Via de Roda JC - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - FC Dordrecht (4-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Roda JC en FC Dordrecht is onder leiding van scheidsrechter Alex Bos geëindigd in een 4-0 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door R. Jensen, waarmee Roda JC Kerkrade met 1-0 de leiding nam. Roda JC Kerkrade vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Vente op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut volgde een derde treffer van Roda JC Kerkrade, waarmee D. Vente zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Roda JC Kerkrade in de 84e minuut, nadat D. Vente de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Roda JC.

LIVE Roda JC - FC Dordrecht 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt R. Jensen met assist van P. Pflucke Roda JC Kerkrade 1-0
21' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt D. Vente Roda JC Kerkrade 2-0
29' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor J. van den Avert FC Dordrecht
62' Wissel FC Dordrecht Wissel E. Biberoglu voor J. van den Avert FC Dordrecht
62' Wissel FC Dordrecht Wissel A. Miceli voor Pascu FC Dordrecht
63' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Schuurman voor K. Vermeulen FC Dordrecht
69' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt D. Vente met assist van P. Pflucke Roda JC Kerkrade 3-0
70' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel D. Van Den Berg voor X. Emmers Roda JC Kerkrade
79' Wissel FC Dordrecht Wissel S. Tremour voor C. Conteh FC Dordrecht
84' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt D. Vente met assist van A. Absalem Roda JC Kerkrade 4-0
86' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel D. Muringen voor A. Absalem Roda JC Kerkrade
86' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel J. Mpie voor D. Vente Roda JC Kerkrade
86' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel T. Altman voor R. Klaasen Roda JC Kerkrade
88' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Amissi voor B. Limbombe Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - FC Dordrecht
Opstellingen Roda JC - FC Dordrecht
De opstellingen van Roda JC en FC Dordrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roda JC gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Dordrecht zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.