Nabeschouwing TOP Oss - FC Den Bosch (2-1) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 28 januari 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt TOP Oss het vrijdag 28 januari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - FC Den Bosch (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en FC Den Bosch is onder leiding van scheidsrechter Alex Bos geëindigd in een 2-1 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door J. Mathieu, waarmee TOP Oss met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van N. Fleuren zorgde ervoor dat FC Den Bosch op 1-1 kwam te staan in de 74e minuut. In de 87e minuut zette L. Kaak zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee TOP Oss de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alex Bos, waardoor TOP Oss dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE TOP Oss - FC Den Bosch 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor D. Halilovic FC Den Bosch
38' Doelpunt TOP Oss Doelpunt J. Mathieu TOP Oss 1-0
46' Wissel FC Den Bosch Wissel P. Stiers voor D. Halilovic FC Den Bosch
62' Wissel FC Den Bosch Wissel B. Maguire voor S. van Bakel FC Den Bosch
73' Wissel FC Den Bosch Wissel S. Maas voor N. de Groot FC Den Bosch
74' Eigen doelpunt FC Den Bosch Eigen doelpunt N. Fleuren FC Den Bosch 1-1
75' Wissel TOP Oss Wissel I. Pata voor J. Mathieu TOP Oss
78' Wissel TOP Oss Wissel G. Buttner voor D. Guezen TOP Oss
86' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor T. van Grunsven FC Den Bosch
87' Doelpunt TOP Oss Doelpunt L. Kaak TOP Oss 2-1
90' Wissel FC Den Bosch Wissel V. van den Bogert voor S. van der Heijden FC Den Bosch
91' Wissel TOP Oss Wissel R. van Eijma voor J. Margaritha TOP Oss
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - FC Den Bosch
Opstellingen TOP Oss - FC Den Bosch
De opstellingen van TOP Oss en FC Den Bosch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat TOP Oss gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Den Bosch zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Bob Peeters
Voorbeschouwing TOP Oss - FC Den Bosch

TOP Oss en FC Den Bosch treffen elkaar in de 24e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alex Bos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en FC Den Bosch in de Eerste Divisie vond plaats op 19 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Den Bosch. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide teams is FC Den Bosch favoriet. 16 keer wist de ploeg van TOP Oss te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor TOP Oss. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst TOP Oss 8
Winst FC Den Bosch 16
Gelijkspel 7
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 15e positie staat, terwijl we FC Den Bosch terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.