Nabeschouwing VVV Venlo - Jong Ajax (1-3) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 5 november 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt VVV Venlo het vrijdag 5 november 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - Jong Ajax (1-3)

Het Eerste Divisie duel tussen VVV Venlo en Jong Ajax is onder leiding van scheidsrechter Robin Gansner geëindigd in een 1-3 overwinning voor Jong Ajax. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Jong Ajax kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van K. Taylor. VVV-Venlo kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. van Rooijen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 62e minuut zette N. Unuvar zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Jong Ajax de leiding in de wedstrijd nam.

Danilo zette Jong Ajax even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Robin Gansner toegekende penalty wist te benutten. In de 86e minuut moest Jong Ajax verder met een man minder, nadat D. Rensch een tweede gele kaart kreeg.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Jong Ajax.

LIVE VVV Venlo - Jong Ajax 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt K. Taylor met assist van V. Jensen Jong Ajax 0-1
46' Wissel VVV-Venlo Wissel W. Essanoussi voor L. Smans VVV-Venlo
46' Wissel VVV-Venlo Wissel C. Johansson voor Y. Leliendal VVV-Venlo
53' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt M. van Rooijen VVV-Venlo 1-1
61' Wissel Jong Ajax Wissel C. Rasmussen voor S. Hansen Jong Ajax
62' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt N. Unuvar met assist van K. Taylor Jong Ajax 1-2
66' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor B. Koglin VVV-Venlo
67' Wissel VVV-Venlo Wissel D. Post voor T. Dekker VVV-Venlo
71' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor T. Pachonik VVV-Venlo
72' Penalty Jong Ajax Penalty Danilo Jong Ajax 1-3
78' Wissel Jong Ajax Wissel M. De Waal voor Danilo Jong Ajax
78' Wissel Jong Ajax Wissel T. Douglas voor A. Salah-Eddine Jong Ajax
85' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor D. Rensch Jong Ajax
86' Tweede gele kaart Jong Ajax Tweede gele kaart voor D. Rensch Jong Ajax
87' Wissel Jong Ajax Wissel L. Van Gelderen voor N. Unuvar Jong Ajax
87' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor J. Gorter Jong Ajax
95' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor T. Douglas Jong Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - Jong Ajax
Opstellingen VVV Venlo - Jong Ajax
De opstellingen van VVV Venlo en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Jong Ajax zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Jos Luhukay
Coach Johnny Heitinga
Voorbeschouwing VVV Venlo - Jong Ajax

VVV Venlo en Jong Ajax treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robin Gansner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen VVV Venlo en Jong Ajax in de Eerste Divisie vond plaats op 28 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Ajax. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is VVV Venlo favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Jong Ajax slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst VVV Venlo 4
Winst Jong Ajax 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel VVV Venlo op een 13e positie staat, terwijl we Jong Ajax terugvinden op de 5e plaats.