Nabeschouwing VVV Venlo - Roda JC (1-1) || Eerste Divisie 2021/2022

Zondag 13 februari 2022 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt VVV Venlo het zondag 13 februari 2022 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - Roda JC (1-1)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen VVV Venlo en Roda JC geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door D. Vente, waarmee Roda JC Kerkrade met 0-1 de leiding nam. VVV-Venlo kwam na 30 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van N. Venema, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE VVV Venlo - Roda JC 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor A. Absalem Roda JC Kerkrade
15' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor B. Koglin VVV-Venlo
20' Wissel VVV-Venlo Wissel K. de Boer voor T. Dekker VVV-Venlo
27' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt D. Vente met assist van R. Klaasen Roda JC Kerkrade 0-1
30' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt N. Venema met assist van R. Sedlacek VVV-Venlo 1-1
49' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor R. Jensen Roda JC Kerkrade
55' Wissel VVV-Venlo Wissel Y. Roemer voor C. Johansson VVV-Venlo
62' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Amissi voor B. Bouchouari Roda JC Kerkrade
63' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor G. Joppen Roda JC Kerkrade
72' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Theuerzeit voor J. Schroijen VVV-Venlo
72' Wissel VVV-Venlo Wissel S. Braken voor K. de Boer VVV-Venlo
83' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel J. Mpie voor B. Limbombe Roda JC Kerkrade
83' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel T. Altman voor D. Van Den Berg Roda JC Kerkrade
91' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor J. Theuerzeit VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - Roda JC
Opstellingen VVV Venlo - Roda JC
De opstellingen van VVV Venlo en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Roda JC zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.