Nabeschouwing FC Eindhoven - Jong PSV (1-3) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 15 april 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Eindhoven het vrijdag 15 april 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - Jong PSV (1-3)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Eindhoven en Jong PSV is onder leiding van scheidsrechter Martin Perez geëindigd in een 1-3 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door J. Bakayoko, waarmee Jong PSV met 0-1 de leiding nam. Jong PSV vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Bakayoko op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van Jong PSV, waarmee J. Seelt zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 83 minuten deed J. Sleegers iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van FC Eindhoven werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor FC Eindhoven echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Jong PSV.

LIVE FC Eindhoven - Jong PSV 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor M. Kjolo Jong PSV
28' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor L. Comenencia Jong PSV
57' Wissel Jong PSV Wissel A. Priske voor M. Nassoh Jong PSV
57' Wissel Jong PSV Wissel J. Bakayoko voor N. Thomas Jong PSV
69' Doelpunt Jong PSV Doelpunt J. Bakayoko met assist van S. Colyn Jong PSV 0-1
73' Wissel FC Eindhoven Wissel B. Racz voor J. Ogenia FC Eindhoven
75' Doelpunt Jong PSV Doelpunt J. Bakayoko met assist van L. Comenencia Jong PSV 0-2
79' Wissel Jong PSV Wissel L. Felipe voor C. Toure Jong PSV
80' Doelpunt Jong PSV Doelpunt J. Seelt met assist van J. Bakayoko Jong PSV 0-3
81' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor J. Bakayoko Jong PSV
83' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt J. Sleegers met assist van B. Racz FC Eindhoven 1-3
86' Wissel FC Eindhoven Wissel D. de Meij voor M. Peijnenburg FC Eindhoven
88' Wissel Jong PSV Wissel N. Markelo voor L. Comenencia Jong PSV
88' Wissel Jong PSV Wissel M. Kreekels voor D. Sealy Jong PSV
88' Wissel FC Eindhoven Wissel M. van Rosmalen voor C. Brym FC Eindhoven
88' Wissel FC Eindhoven Wissel C. Faber voor B. De Keersmaecker FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - Jong PSV
Opstellingen FC Eindhoven - Jong PSV
De opstellingen van FC Eindhoven en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Eindhoven gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Jong PSV zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.