Nabeschouwing FC Utrecht - PSV (2-2) || Eredivisie

Zondag 10 februari 2019 - 16:45 uur

In de Eredivisie neemt FC Utrecht het zondag 10 februari 2019 om 16:45 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Via de FC Utrecht - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Utrecht - PSV (2-2)

In de Eredivisie heeft de wedstrijd tussen FC Utrecht en PSV geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door S. van de Streek, waarmee FC Utrecht met 1-0 de leiding nam. FC Utrecht vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Kerk op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut wist PSV de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via L. de Jong.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor PSV nadat L. de Jong in de 87e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken FC Utrecht - PSV
Goals
2
2
Balbezit
26%
74%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
6
23
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
72
190
Gevaarlijke aanvallen
30
90
Passes
240
645
Overtredingen
11
2
Buitenspel
2
1
Corners
2
11
Wissels
2
2
LIVE FC Utrecht - PSV 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Utrecht - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt S. van de Streek met assist van N. Gavory FC Utrecht 1-0
39' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt G. Kerk met assist van S. van de Streek FC Utrecht 2-0
58' Doelpunt PSV Doelpunt L. de Jong met assist van S. Bergwijn PSV 2-1
59' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor Simon Gustafson FC Utrecht
69' Wissel PSV Wissel C. Gakpo voor H. Lozano PSV
72' Wissel PSV Wissel M. Ihattaren voor G. Pereiro PSV
83' Wissel FC Utrecht Wissel L. Guwara voor O. Boussaid FC Utrecht
87' Doelpunt PSV Doelpunt L. de Jong met assist van S. Bergwijn PSV 2-2
91' Wissel FC Utrecht Wissel M. van der Maarel voor M. Kramer FC Utrecht
92' Gele kaart PSV Gele kaart voor S. Bergwijn PSV
Opstellingen FC Utrecht - PSV
De opstellingen van FC Utrecht en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Utrecht gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PSV zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Dick Advocaat
Wissels FC Utrecht
# Speler Pos.
16 Nick Marsman K
2 Mark van der Maarel V
5 Leon Guwara V
13 Emil Bergström V
29 Nick Venema A
27 Lukas Görtler A
Voorbeschouwing FC Utrecht - PSV

FC Utrecht en PSV treffen elkaar in de 21e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pol van Boekel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Utrecht en PSV elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Utrecht 0
Winst PSV 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Utrecht op een 8e positie staat, terwijl we PSV terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
FC Utrecht - PSV Opstelling FC Utrecht Opstelling PSV Live FC Utrecht - PSV Live FC Utrecht - PSV kijken FC Utrecht - PSV kijken Live FC Utrecht - PSV stream FC Utrecht - PSV Fox Sports Nabeschouwing FC Utrecht - PSV Uitslag FC Utrecht - PSV Statistieken FC Utrecht - PSV Eredivisie 2018/2019 FC Utrecht - PSV wedden FC Utrecht - PSV gokken FC Utrecht - PSV Unibet