Nabeschouwing RKC Waalwijk - SC Heerenveen (0-0) || Eredivisie 2021/2022

Zaterdag 12 maart 2022 - 21:00 uur

In de Eredivisie 2021/2022 neemt RKC Waalwijk het zaterdag 12 maart 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Mandemakers Stadion in Waalwijk.

Via de RKC Waalwijk - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RKC Waalwijk - SC Heerenveen (0-0)

De Eredivisie 2021/2022 wedstrijd tussen RKC Waalwijk en SC Heerenveen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren RKC Waalwijk en SC Heerenveen gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. SC Heerenveen kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jeroen Manschot niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE RKC Waalwijk - SC Heerenveen 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RKC Waalwijk - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor J. Gaari RKC Waalwijk
47' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor S. van Beek SC Heerenveen
61' Wissel RKC Waalwijk Wissel S. Bakari voor L. Wouters RKC Waalwijk
61' Wissel RKC Waalwijk Wissel I. Bel Hassani voor A. El Bouchataoui RKC Waalwijk
76' Wissel SC Heerenveen Wissel R. Al Hajj voor S. de Jong SC Heerenveen
78' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor V. Anita RKC Waalwijk
79' Wissel SC Heerenveen Wissel F. Stevanovic voor A. Musaba SC Heerenveen
79' Wissel RKC Waalwijk Wissel F. Stokkers voor R. van der Venne RKC Waalwijk
86' Wissel RKC Waalwijk Wissel R. Kuijpers voor S. Adewoye RKC Waalwijk
87' Wissel SC Heerenveen Wissel N. Madsen voor A. Tahiri SC Heerenveen
92' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor T. Haye SC Heerenveen
94' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor R. Kuijpers RKC Waalwijk
Video hoogtepunten en samenvatting RKC Waalwijk - SC Heerenveen
Opstellingen RKC Waalwijk - SC Heerenveen
De opstellingen van RKC Waalwijk en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat RKC Waalwijk gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en SC Heerenveen zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing RKC Waalwijk - SC Heerenveen

RKC Waalwijk en SC Heerenveen treffen elkaar in de 26e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeroen Manschot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen RKC Waalwijk en SC Heerenveen in de Eredivisie vond plaats op 21 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Heerenveen. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is SC Heerenveen favoriet. 11 keer wist de ploeg van RKC Waalwijk te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor RKC Waalwijk. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst RKC Waalwijk 1
Winst SC Heerenveen 11
Gelijkspel 5
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel RKC Waalwijk op een 14e positie staat, terwijl we SC Heerenveen terugvinden op de 13e plaats.