Nabeschouwing ADO Den Haag - De Graafschap (1-1) || Eredivisie 2015/2016

Zondag 18 oktober 2015 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2015/2016 neemt ADO Den Haag het zondag 18 oktober 2015 om 14:30 uur in eigen huis op tegen De Graafschap.

Via de ADO Den Haag - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - De Graafschap (1-1)

De Eredivisie 2015/2016 wedstrijd tussen ADO Den Haag en De Graafschap geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 41e minuut dacht ADO Den Haag op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Havenaar. Helaas voor ADO Den Haag werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het De Graafschap dat via G. Zuiverloon dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken ADO Den Haag - De Graafschap
1
1
LIVE ADO Den Haag - De Graafschap 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor E. Duplan ADO Den Haag
40' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor M. Havenaar ADO Den Haag
41' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt M. Havenaar met assist van G. Zuiverloon ADO Den Haag
45' Eigen doelpunt De Graafschap Eigen doelpunt G. Zuiverloon De Graafschap
52' Wissel De Graafschap Wissel R. Pröpper voor J. Lammers De Graafschap
63' Wissel De Graafschap Wissel A. Driver voor Y. El Jebli De Graafschap
64' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor B. Smeets De Graafschap
69' Wissel De Graafschap Wissel N. Kabasele voor E. Quekel De Graafschap
73' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor N. Will De Graafschap
73' Wissel ADO Den Haag Wissel L. Marengo voor R. Alberg ADO Den Haag
87' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor T. Cicek De Graafschap
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - De Graafschap
Opstellingen ADO Den Haag - De Graafschap

Voorbeschouwing ADO Den Haag - De Graafschap

ADO Den Haag en De Graafschap treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen ADO Den Haag en De Graafschap in de Eredivisie vond plaats op 6 mei 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor De Graafschap. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is De Graafschap favoriet. 3 keer wist de ploeg van ADO Den Haag te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor ADO Den Haag. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.