Nabeschouwing Feyenoord - Go Ahead Eagles (2-0) || Eredivisie 2021/2022

Zondag 22 augustus 2021 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2021/2022 neemt Feyenoord het zondag 22 augustus 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - Go Ahead Eagles (2-0)

Het Eredivisie duel tussen Feyenoord en Go Ahead Eagles is onder leiding van scheidsrechter Rob Dieperink geëindigd in een 2-0 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door B. Linssen, waarmee Feyenoord met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Feyenoord opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het B. Linssen die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Feyenoord.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Feyenoord.

LIVE Feyenoord - Go Ahead Eagles 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Wissel Feyenoord Wissel W. Burger voor M. Senesi Feyenoord
57' Wissel Go Ahead Eagles Wissel G. Botos voor R. Oratmangoen Go Ahead Eagles
59' Doelpunt Feyenoord Doelpunt B. Linssen Feyenoord 1-0
67' Wissel Feyenoord Wissel F. Aursnes voor A. Jahanbakhsh Feyenoord
70' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Cardona voor M. Deijl Go Ahead Eagles
71' Wissel Go Ahead Eagles Wissel O. Heil voor I. Lidberg Go Ahead Eagles
71' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Mulenga voor M. Berden Go Ahead Eagles
78' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor B. Kuipers Go Ahead Eagles
81' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Y. Bourhane voor L. Brouwers Go Ahead Eagles
84' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor W. Burger Feyenoord
85' Wissel Feyenoord Wissel R. Hendriks voor W. Burger Feyenoord
87' Doelpunt Feyenoord Doelpunt B. Linssen met assist van J. Toornstra Feyenoord 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - Go Ahead Eagles
Opstellingen Feyenoord - Go Ahead Eagles
De opstellingen van Feyenoord en Go Ahead Eagles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feyenoord gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Go Ahead Eagles zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Feyenoord - Go Ahead Eagles

Feyenoord en Go Ahead Eagles treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rob Dieperink en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en Go Ahead Eagles in de Eredivisie vond plaats op 5 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Feyenoord favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Go Ahead Eagles slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Feyenoord 3
Winst Go Ahead Eagles 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feyenoord op een 6e positie staat, terwijl we Go Ahead Eagles terugvinden op de 15e plaats.