Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Sparta Rotterdam (2-0) || Eredivisie 2021/2022

Zaterdag 28 augustus 2021 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2021/2022 neemt Go Ahead Eagles het zaterdag 28 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - Sparta Rotterdam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Sparta Rotterdam (2-0)

Het Eredivisie duel tussen Go Ahead Eagles en Sparta Rotterdam is onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan geëindigd in een 2-0 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 6 minuten. J. Bakker maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Go Ahead Eagles vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 53e minuut moest M. Pinto van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Jannick van der Laan een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Sparta Rotterdam verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Go Ahead Eagles via een goal van G. Botos in de 60e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Go Ahead Eagles.

LIVE Go Ahead Eagles - Sparta Rotterdam 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - Sparta Rotterdam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor M. Heylen Sparta Rotterdam
6' Penalty Go Ahead Eagles Penalty J. Bakker Go Ahead Eagles 1-0
11' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor V. van Crooij Sparta Rotterdam
39' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor I. Lidberg Go Ahead Eagles
46' Wissel Sparta Rotterdam Wissel T. Beugelsdijk voor M. Heylen Sparta Rotterdam
53' Rode kaart Sparta Rotterdam Rode kaart voor M. Pinto Sparta Rotterdam
55' Wissel Sparta Rotterdam Wissel G. Overman voor L. Duarte Sparta Rotterdam
60' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt G. Botos met assist van B. Lucassen Go Ahead Eagles 2-0
61' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Cardona voor M. Berden Go Ahead Eagles
61' Wissel Go Ahead Eagles Wissel O. Heil voor I. Lidberg Go Ahead Eagles
64' Wissel Sparta Rotterdam Wissel L. Jans voor B. Smeets Sparta Rotterdam
72' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor D. Abels Sparta Rotterdam
73' Wissel Sparta Rotterdam Wissel M. Engels voor V. van Crooij Sparta Rotterdam
74' Wissel Sparta Rotterdam Wissel K. Goudmijn voor E. Emegha Sparta Rotterdam
80' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Idzes voor G. Botos Go Ahead Eagles
80' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Kramer voor J. Bakker Go Ahead Eagles
86' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Mulenga voor R. Oratmangoen Go Ahead Eagles
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - Sparta Rotterdam
Opstellingen Go Ahead Eagles - Sparta Rotterdam
De opstellingen van Go Ahead Eagles en Sparta Rotterdam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Go Ahead Eagles gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sparta Rotterdam zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.