Nabeschouwing Heracles - Feyenoord (1-4) || Eredivisie 2021/2022

Zondag 10 april 2022 - 16:45 uur



In de Eredivisie 2021/2022 neemt Heracles het zondag 10 april 2022 om 16:45 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Erve Asito in Almelo.

Via de Heracles - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - Feyenoord (1-4)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en Feyenoord is onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot geëindigd in een 1-4 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Heracles Almelo kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van S. Bakis. Feyenoord kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Kokcu, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 39e minuut zette R. Nelson zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Feyenoord de leiding in de wedstrijd nam.

Na 45 minuten werd de voorsprong voor Feyenoord vergroot nadat G. Til de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 70e minuut wist P. Walemark namens Feyenoord de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jeroen Manschot en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Feyenoord.

Wedstrijdstatistieken Heracles - Feyenoord
Goals
1
4
Balbezit
36%
64%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
18
20
Schoten op doel
6
8
Aanvallen
83
134
Gevaarlijke aanvallen
39
65
Passes
344
640
Overtredingen
6
8
Buitenspel
1
1
Corners
9
7
Wissels
4
5
LIVE Heracles - Feyenoord 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt S. Bakis met assist van L. Schoofs Heracles Almelo 1-0
21' Doelpunt Feyenoord Doelpunt O. Kokcu met assist van R. Nelson Feyenoord 1-1
25' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor A. Ouahim Heracles Almelo
39' Doelpunt Feyenoord Doelpunt R. Nelson Feyenoord 1-2
45' Doelpunt Feyenoord Doelpunt G. Til met assist van R. Nelson Feyenoord 1-3
46' Wissel Feyenoord Wissel J. Toornstra voor G. Til Feyenoord
59' Wissel Feyenoord Wissel A. Jahanbakhsh voor R. Nelson Feyenoord
64' Wissel Heracles Almelo Wissel B. Basacikoglu voor E. Hansson Heracles Almelo
69' Wissel Feyenoord Wissel P. Walemark voor L. Sinisterra Feyenoord
69' Wissel Feyenoord Wissel B. Linssen voor C. Dessers Feyenoord
70' Doelpunt Feyenoord Doelpunt P. Walemark met assist van J. Toornstra Feyenoord 1-4
75' Wissel Heracles Almelo Wissel E. Sierra voor N. Laursen Heracles Almelo
76' Wissel Feyenoord Wissel J. Hendrix voor O. Kokcu Feyenoord
88' Wissel Heracles Almelo Wissel A. Szoke voor A. Ouahim Heracles Almelo
88' Wissel Heracles Almelo Wissel N. Bakboord voor N. Fadiga Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - Feyenoord
Opstellingen Heracles - Feyenoord
De opstellingen van Heracles en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heracles gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Frank Wormuth
Basiselftal Heracles
# Speler Pos.
26 Koen Bucker K
21 Justin Hoogma V
4 Sven Sonnenberg V
23 Noah Fadiga V
3 Giacomo Quagliata V
15 Lucas Schoofs M
14 Luca de la Torre M
29 Emil Hansson M
11 Nikolai Laursen M
30 Anas Ouahim A
9 Sinan Bakış A
Voorbeschouwing Heracles - Feyenoord

Heracles en Feyenoord treffen elkaar in de 29e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeroen Manschot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Heracles en Feyenoord in de Eredivisie vond plaats op 1 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord. Op basis van de afgelopen 33 duels tussen beide teams is Feyenoord favoriet. 20 keer wist de ploeg van Heracles te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Heracles. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Heracles 4
Winst Feyenoord 20
Gelijkspel 9
Totaal 33

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Heracles op een 13e positie staat, terwijl we Feyenoord terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Heracles - Feyenoord Opstelling Heracles Opstelling Feyenoord Live Heracles - Feyenoord Live Heracles - Feyenoord kijken Heracles - Feyenoord kijken Live Heracles - Feyenoord stream Heracles - Feyenoord Fox Sports Nabeschouwing Heracles - Feyenoord Uitslag Heracles - Feyenoord Statistieken Heracles - Feyenoord Eredivisie 2021/2022 Heracles - Feyenoord wedden Heracles - Feyenoord gokken Heracles - Feyenoord Unibet