Nabeschouwing Heracles - Vitesse (0-0) || Eredivisie 2021/2022

Zondag 13 maart 2022 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2021/2022 neemt Heracles het zondag 13 maart 2022 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld in Erve Asito in Almelo.

Via de Heracles - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - Vitesse (0-0)

De Eredivisie 2021/2022 wedstrijd tussen Heracles en Vitesse geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Heracles en Vitesse gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Vitesse kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jochem Kamphuis niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Heracles - Vitesse 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor T. Buitink Vitesse
20' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor T. Domgjoni Vitesse
37' Wissel Vitesse Wissel E. Cornelisse voor G. de Regt Vitesse
46' Wissel Vitesse Wissel M. Bero voor A. Grbic Vitesse
46' Wissel Heracles Almelo Wissel S. Armenteros voor S. Bakis Heracles Almelo
46' Wissel Heracles Almelo Wissel L. Schoofs voor A. Ouahim Heracles Almelo
61' Wissel Vitesse Wissel L. Openda voor T. Buitink Vitesse
61' Wissel Vitesse Wissel Y. Gboho voor N. Baden Frederiksen Vitesse
62' Wissel Heracles Almelo Wissel E. Hansson voor B. Basacikoglu Heracles Almelo
62' Wissel Heracles Almelo Wissel K. Jakobsen voor N. Laursen Heracles Almelo
65' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor K. Jakobsen Heracles Almelo
75' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor M. Bero Vitesse
78' Wissel Vitesse Wissel D. Huisman voor D. Oroz Vitesse
85' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor G. Quagliata Heracles Almelo
91' Wissel Heracles Almelo Wissel E. Sierra voor L. de la Torre Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - Vitesse
Opstellingen Heracles - Vitesse
De opstellingen van Heracles en Vitesse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heracles gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Vitesse zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.