Nabeschouwing NEC - Heracles (1-0) || Eredivisie 2015/2016

Zondag 6 maart 2016 - 12:30 uur

In de Eredivisie 2015/2016 neemt NEC het zondag 6 maart 2016 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Heracles.

Via de NEC - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - Heracles (1-0)

Het Eredivisie duel tussen NEC en Heracles is geëindigd in een 1-0 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 88e minuut dacht NEC op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Santos. Helaas voor NEC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken NEC - Heracles
1
0
LIVE NEC - Heracles 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart NEC Gele kaart voor J. Sleegers NEC
27' Gele kaart NEC Gele kaart voor G. Breinburg NEC
44' Wissel Heracles Almelo Wissel J. Hoogma voor R. Zomer Heracles Almelo
59' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor T. Bruns Heracles Almelo
65' Gele kaart NEC Gele kaart voor T. Kane NEC
71' Wissel NEC Wissel J. Grot voor Janio Bikel NEC
76' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor I. Bel Hassani Heracles Almelo
78' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor M. Fledderus Heracles Almelo
80' Gele kaart NEC Gele kaart voor N. Foor NEC
85' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor B. Darri Heracles Almelo
85' Wissel NEC Wissel M. Appiah voor A. Limbombe NEC
88' Doelpunt NEC Doelpunt C. Santos NEC
88' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor J. Navrátil Heracles Almelo
90' Wissel Heracles Almelo Wissel P. Gladon voor T. Bruns Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting NEC - Heracles
Opstellingen NEC - Heracles

Voorbeschouwing NEC - Heracles

NEC en Heracles treffen elkaar in de 26e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen NEC en Heracles in de Eredivisie vond plaats op 16 augustus 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Heracles. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is NEC favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Heracles slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.