Nabeschouwing PSV - Willem II (2-0) || Eredivisie 2015/2016

Zaterdag 9 april 2016 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2015/2016 neemt PSV het zaterdag 9 april 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Willem II.

Via de PSV - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Willem II (2-0)

Het Eredivisie duel tussen PSV en Willem II is geëindigd in een 2-0 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor S. Arias van PSV. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 57e minuut het veld moest verlaten. In de 68e minuut was het PSV dat via M. van Ginkel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. de Jong dacht na 79 minuten te scoren voor PSV, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken PSV - Willem II
2
0
LIVE PSV - Willem II 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart PSV Gele kaart voor S. Arias PSV
35' Gele kaart PSV Gele kaart voor H. Moreno PSV
39' Gele kaart Willem II Gele kaart voor K. Lamprou Willem II
57' Tweede gele kaart PSV Tweede gele kaart voor S. Arias PSV
63' Wissel PSV Wissel J. Brenet voor G. Pereiro PSV
64' Gele kaart Willem II Gele kaart voor L. Andersen Willem II
66' Wissel Willem II Wissel G. Hupperts voor L. Andersen Willem II
68' Doelpunt PSV Doelpunt M. van Ginkel met assist van L. de Jong PSV
71' Gele kaart PSV Gele kaart voor J. Zoet PSV
77' Gele kaart Willem II Gele kaart voor F. van der Struijk Willem II
77' Wissel PSV Wissel F. Jozefzoon voor L. Narsingh PSV
78' Wissel Willem II Wissel A. Kawaya voor T. Ondaan Willem II
79' Penalty PSV Penalty L. de Jong PSV
85' Wissel Willem II Wissel D. Koppers voor F. van der Struijk Willem II
91' Gele kaart Willem II Gele kaart voor F. Ojo Willem II
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Willem II
Opstellingen PSV - Willem II

Voorbeschouwing PSV - Willem II

PSV en Willem II treffen elkaar in de 30e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen PSV en Willem II in de Eredivisie vond plaats op 21 november 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is PSV favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Willem II slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.