Nabeschouwing Vitesse - ADO Den Haag (2-2) || Eredivisie 2015/2016

Zaterdag 9 april 2016 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2015/2016 neemt Vitesse het zaterdag 9 april 2016 om 19:45 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag.

Via de Vitesse - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - ADO Den Haag (2-2)

De Eredivisie 2015/2016 wedstrijd tussen Vitesse en ADO Den Haag geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 7e minuut dacht ADO Den Haag op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Havenaar. Helaas voor ADO Den Haag werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Vitesse dat via G. Kashia dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. van der Werff dacht na 63 minuten te scoren voor ADO Den Haag, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Vitesse via D. Oliynyk, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Vitesse - ADO Den Haag
2
2
LIVE Vitesse - ADO Den Haag 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt M. Havenaar ADO Den Haag
22' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor S. Yeini Vitesse
35' Doelpunt Vitesse Doelpunt G. Kashia met assist van L. Baker Vitesse
52' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor K. Jansen ADO Den Haag
61' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Kristensen voor D. Bakker ADO Den Haag
63' Eigen doelpunt ADO Den Haag Eigen doelpunt M. van der Werff ADO Den Haag
77' Wissel Vitesse Wissel R. Ibarra voor M. Rashica Vitesse
80' Wissel Vitesse Wissel D. Oliynyk voor M. van der Werff Vitesse
83' Wissel ADO Den Haag Wissel L. Marengo voor E. Duplan ADO Den Haag
85' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor D. Oliynyk Vitesse
87' Wissel ADO Den Haag Wissel D. van der Heijden voor M. Havenaar ADO Den Haag
89' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor K. Ōta Vitesse
90' Doelpunt Vitesse Doelpunt D. Oliynyk met assist van M. Nakamba Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting Vitesse - ADO Den Haag
Opstellingen Vitesse - ADO Den Haag

Voorbeschouwing Vitesse - ADO Den Haag

Vitesse en ADO Den Haag treffen elkaar in de 30e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Vitesse en ADO Den Haag in de Eredivisie vond plaats op 22 november 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Vitesse favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl ADO Den Haag slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.