Nabeschouwing Vitesse - SC Cambuur (4-1) || Eredivisie 2015/2016

Zondag 30 augustus 2015 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2015/2016 neemt Vitesse het zondag 30 augustus 2015 om 14:30 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur.

Via de Vitesse - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - SC Cambuur (4-1)

Het Eredivisie duel tussen Vitesse en SC Cambuur is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Vitesse. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht Vitesse op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Baker. Helaas voor Vitesse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het SC Cambuur dat via S. van de Streek dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Dauda dacht na 32 minuten te scoren voor Vitesse, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 85e minuut scoorde Vitesse via G. Kashia, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 91 minuten spelen wist Vitesse via D. Solanke de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Vitesse - SC Cambuur
4
1
LIVE Vitesse - SC Cambuur 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Penalty Vitesse Penalty L. Baker Vitesse
2' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor C. Mac-Intosch SC Cambuur
8' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor K. Diks Vitesse
28' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt S. van de Streek met assist van C. Mac-Intosch SC Cambuur
32' Doelpunt Vitesse Doelpunt A. Dauda Vitesse
46' Wissel SC Cambuur Wissel H. Zeinstra voor L. Nienhuis SC Cambuur
61' Wissel SC Cambuur Wissel V. Berisha voor X. Houtkoop SC Cambuur
66' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor K. Heerings SC Cambuur
67' Wissel Vitesse Wissel R. Ibarra voor Nathan Vitesse
75' Wissel Vitesse Wissel D. Solanke voor A. Dauda Vitesse
77' Wissel SC Cambuur Wissel M. Rosheuvel voor S. Overgoor SC Cambuur
79' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor A. Kruiswijk Vitesse
80' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor M. Peersman SC Cambuur
85' Doelpunt Vitesse Doelpunt G. Kashia Vitesse
87' Wissel Vitesse Wissel I. Brown voor M. Rashica Vitesse
91' Doelpunt Vitesse Doelpunt D. Solanke met assist van R. Achenteh Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting Vitesse - SC Cambuur
Opstellingen Vitesse - SC Cambuur

Voorbeschouwing Vitesse - SC Cambuur

Vitesse en SC Cambuur treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Vitesse en SC Cambuur in de Eredivisie vond plaats op 4 februari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitesse. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Vitesse favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl SC Cambuur slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.