Nabeschouwing Willem II - NEC (0-1) || Eredivisie 2015/2016

Vrijdag 28 augustus 2015 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2015/2016 neemt Willem II het vrijdag 28 augustus 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion (Tilburg) in Tilburg.

Via de Willem II - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - NEC (0-1)

Het Eredivisie duel tussen Willem II en NEC is geëindigd in een 0-1 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 64e minuut dacht NEC op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Foor. Helaas voor NEC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Willem II - NEC
LIVE Willem II - NEC 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel NEC Wissel G. Breinburg voor J. Sleegers NEC
59' Gele kaart NEC Gele kaart voor C. Santos NEC
61' Wissel NEC Wissel K. Emilsson voor M. Rayhi NEC
64' Doelpunt NEC Doelpunt N. Foor met assist van R. van Eijden NEC
71' Wissel Willem II Wissel L. Andersen voor E. Falkenburg Willem II
76' Gele kaart Willem II Gele kaart voor F. Ojo Willem II
78' Wissel Willem II Wissel R. Zivkovic voor D. Koppers Willem II
82' Wissel Willem II Wissel J. Mathieu voor N. van der Velden Willem II
85' Wissel NEC Wissel L. Woudenberg voor M. Ritzmaier NEC
86' Gele kaart Willem II Gele kaart voor F. van der Struijk Willem II
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - NEC
Opstellingen Willem II - NEC

Voorbeschouwing Willem II - NEC

Willem II en NEC treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Willem II en NEC in de Eredivisie vond plaats op 22 februari 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor NEC. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is NEC favoriet. 7 keer wist de ploeg van Willem II te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Willem II. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.