Nabeschouwing DAC - Cracovia Kraków (1-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 11 juli 2019 - 20:30 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt DAC het donderdag 11 juli 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Cracovia Kraków. De wedstrijd wordt gespeeld in MOL Aréna in Dunajská Streda.

Via de DAC - Cracovia Kraków live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing DAC - Cracovia Kraków (1-1)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen DAC en Cracovia Kraków geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van D. Kruzliak zette Cracovia Kraków op een 0-1 voorsprong in de 40e minuut van de wedstrijd. Dunajská Streda kwam na 44 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Divkovic, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE DAC - Cracovia Kraków 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd DAC - Cracovia Kraków teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Cracovia Kraków Gele kaart voor K. Pestka Cracovia Kraków
22' Gele kaart Dunajská Streda Gele kaart voor D. Kruzliak Dunajská Streda
31' Gele kaart Dunajská Streda Gele kaart voor E. Davis Dunajská Streda
40' Eigen doelpunt Cracovia Kraków Eigen doelpunt D. Kruzliak Cracovia Kraków 0-1
44' Doelpunt Dunajská Streda Doelpunt M. Divkovic Dunajská Streda 1-1
46' Wissel Cracovia Kraków Wissel Diego voor K. Pestka Cracovia Kraków
60' Wissel Dunajská Streda Wissel C. Blackman voor E. Davis Dunajská Streda
62' Wissel Cracovia Kraków Wissel M. Wdowiak voor B. Cecaric Cracovia Kraków
70' Wissel Dunajská Streda Wissel T. Abdulrahman voor K. Vida Dunajská Streda
76' Wissel Dunajská Streda Wissel Ramirez Matheus voor L. Cmelik Dunajská Streda
84' Wissel Cracovia Kraków Wissel M. Dimun voor D. Dabrowski Cracovia Kraków
Video hoogtepunten en samenvatting DAC - Cracovia Kraków
Opstellingen DAC - Cracovia Kraków
De opstellingen van DAC en Cracovia Kraków zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat DAC gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Cracovia Kraków zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing DAC - Cracovia Kraków

DAC en Cracovia Kraków spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rade Obrenović en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat DAC en Cracovia Kraków elkaar treffen in de Europa League.