Nabeschouwing Accrington Stanley - Doncaster Rovers (1-2) (na verlenging) || FA Cup 2023/2024

Dinsdag 14 november 2023 - 20:45 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Accrington Stanley het dinsdag 14 november 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Doncaster Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Doncaster Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Doncaster Rovers (1-2) (na verlenging)

Het FA Cup duel tussen Accrington Stanley en Doncaster Rovers is onder leiding van scheidsrechter Scott Tallis geëindigd in een 1-2 overwinning voor Doncaster Rovers. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Doncaster Rovers dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Joe Pritchard, waarmee Accrington Stanley met 1-0 de leiding nam. Doncaster Rovers kwam in de 67e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Zain Westbrooke, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 101e minuut zette Joe Ironside zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Doncaster Rovers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Scott Tallis af en was het Doncaster Rovers die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

LIVE Accrington Stanley - Doncaster Rovers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Doncaster Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt Joe Pritchard met assist van Korede Adedoyin Accrington Stanley 1-0
11' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor Mo Faal Doncaster Rovers
13' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor Joseph Gubbins Accrington Stanley
33' Wissel Accrington Stanley Wissel Matt Lowe voor Joe Pritchard Accrington Stanley
54' Wissel Accrington Stanley Wissel Lewis Shipley voor Rosaire Longelo Accrington Stanley
61' Wissel Doncaster Rovers Wissel Luke Molyneux voor Kyle Hurst Doncaster Rovers
62' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor Seamus Conneely Accrington Stanley
66' Wissel Doncaster Rovers Wissel George Broadbent voor Harrison Biggins Doncaster Rovers
67' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt Zain Westbrooke met assist van Jack Senior Doncaster Rovers 1-1
79' Wissel Accrington Stanley Wissel Josh Woods voor Shaun Whalley Accrington Stanley
79' Wissel Accrington Stanley Wissel Dan Martin voor Korede Adedoyin Accrington Stanley
90' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor Josh Woods Accrington Stanley
92' Wissel Doncaster Rovers Wissel James Maxwell voor Zain Westbrooke Doncaster Rovers
96' Wissel Accrington Stanley Wissel Benjamin Woods voor Seamus Conneely Accrington Stanley
101' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt Joe Ironside met assist van George Broadbent Doncaster Rovers 1-2
110' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor Lewis Shipley Accrington Stanley
115' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor Benjamin Woods Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Doncaster Rovers
Opstellingen Accrington Stanley - Doncaster Rovers
De opstellingen van Accrington Stanley en Doncaster Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Doncaster Rovers zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.