Nabeschouwing Alfreton Town - Worthing (2-0) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 16:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Alfreton Town het zaterdag 4 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Worthing. De wedstrijd wordt gespeeld in The Impact Arena in Alfreton.

Via de Alfreton Town - Worthing live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alfreton Town - Worthing (2-0)

Het FA Cup duel tussen Alfreton Town en Worthing is onder leiding van scheidsrechter Paul Marsden geëindigd in een 2-0 overwinning voor Alfreton Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 73e minuut door Nathan Newall, waarmee Alfreton Town met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Alfreton Town opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het Kennedy Digie die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Alfreton Town.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Alfreton Town.

LIVE Alfreton Town - Worthing 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alfreton Town - Worthing teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Alfreton Town Gele kaart voor Jordan Thewlis Alfreton Town
33' Gele kaart Alfreton Town Gele kaart voor George Cantrill Alfreton Town
33' Gele kaart Worthing Gele kaart voor Jake Robinson Worthing
56' Gele kaart Alfreton Town Gele kaart voor Kennedy Digie Alfreton Town
57' Wissel Worthing Wissel Ollie Pearce voor Jake Robinson Worthing
58' Gele kaart Alfreton Town Gele kaart voor Billy Fewster Alfreton Town
63' Wissel Alfreton Town Wissel Liam Waldock voor Harry Perritt Alfreton Town
73' Doelpunt Alfreton Town Doelpunt Nathan Newall Alfreton Town 1-0
74' Wissel Worthing Wissel Danny Cashman voor Michael Klass Worthing
74' Wissel Worthing Wissel Greg Luer voor Bailey Smith Worthing
79' Wissel Alfreton Town Wissel Ryan Taylor voor Jake Day Alfreton Town
81' Gele kaart Worthing Gele kaart voor Greg Luer Worthing
87' Doelpunt Alfreton Town Doelpunt Kennedy Digie met assist van Billy Fewster Alfreton Town 2-0
88' Wissel Worthing Wissel Jesse Aaron Starkey voor Joseph Rabole Felix Worthing
88' Wissel Worthing Wissel Joan Luque voor Kane Wills Worthing
94' Wissel Alfreton Town Wissel Will Grewal Pollard voor Jordan Thewlis Alfreton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Alfreton Town - Worthing
Opstellingen Alfreton Town - Worthing
De opstellingen van Alfreton Town en Worthing zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alfreton Town gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Worthing zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.