Nabeschouwing Blackpool - Forest Green Rovers (3-0) || FA Cup 2023/2024

Dinsdag 19 december 2023 - 20:45 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Blackpool het dinsdag 19 december 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Forest Green Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Forest Green Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Forest Green Rovers (3-0)

Het FA Cup duel tussen Blackpool en Forest Green Rovers is onder leiding van scheidsrechter Scott Jackson geëindigd in een 3-0 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Owen Dale, waarmee Blackpool met 1-0 de leiding nam. Blackpool vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jordan Lawrence-Gabriel op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut volgde een derde treffer van Blackpool, waarmee Marvin Ekpiteta zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Scott Jackson, waardoor Blackpool een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Blackpool - Forest Green Rovers 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Forest Green Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Blackpool Doelpunt Owen Dale Blackpool 1-0
65' Wissel Forest Green Rovers Wissel Callum Morton voor Mathew Stevens Forest Green Rovers
66' Wissel Forest Green Rovers Wissel Troy Deeney voor Callum Jones Forest Green Rovers
66' Wissel Forest Green Rovers Wissel Kyle McAllister voor Teddy Jenks Forest Green Rovers
71' Wissel Blackpool Wissel Karamoko Dembélé voor Kyle Joseph Blackpool
71' Wissel Blackpool Wissel Oliver Norburn voor Matthew Virtue-Thick Blackpool
75' Doelpunt Blackpool Doelpunt Jordan Lawrence-Gabriel met assist van Oliver Norburn Blackpool 2-0
76' Wissel Forest Green Rovers Wissel Darnell Johnson voor Ryan Inniss Forest Green Rovers
77' Wissel Forest Green Rovers Wissel Reece Brown voor Harvey Bunker Forest Green Rovers
79' Wissel Blackpool Wissel Jordan Rhodes voor Owen Dale Blackpool
79' Wissel Blackpool Wissel Jensen Weir voor Albie Morgan Blackpool
82' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor Reece Welch Forest Green Rovers
84' Doelpunt Blackpool Doelpunt Marvin Ekpiteta met assist van Karamoko Dembélé Blackpool 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Forest Green Rovers
Opstellingen Blackpool - Forest Green Rovers
De opstellingen van Blackpool en Forest Green Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Forest Green Rovers zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.