Nabeschouwing Bromley - Blackpool (0-2) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 18:45 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Bromley het zaterdag 4 november 2023 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in The Courage Stadium in London.

Via de Bromley - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bromley - Blackpool (0-2)

Het FA Cup duel tussen Bromley en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter David Rock geëindigd in een 0-2 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Blackpool kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Shayne Lavery. Blackpool vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Karamoko Dembélé op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Blackpool.

LIVE Bromley - Blackpool 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bromley - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Blackpool Doelpunt Shayne Lavery met assist van Kylian Kouassi Blackpool 0-1
28' Doelpunt Blackpool Doelpunt Karamoko Dembélé met assist van Kylian Kouassi Blackpool 0-2
46' Wissel Bromley Wissel Olufela Olomola voor Louis Dennis Bromley
46' Wissel Bromley Wissel James Vennings voor Sam Woods Bromley
55' Wissel Blackpool Wissel Jake Beesley voor Kylian Kouassi Blackpool
58' Wissel Blackpool Wissel Sonny Carey voor Shayne Lavery Blackpool
59' Gele kaart Bromley Gele kaart voor Corey Whitely Bromley
71' Wissel Bromley Wissel Todd Miller voor Joshua Passley Bromley
73' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Richard ODonnell Blackpool
81' Wissel Blackpool Wissel Tashan Oakley-Boothe voor Karamoko Dembélé Blackpool
81' Wissel Blackpool Wissel Dominic Thompson voor Owen Dale Blackpool
81' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Karamoko Dembélé Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Bromley - Blackpool
Opstellingen Bromley - Blackpool
De opstellingen van Bromley en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bromley gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Blackpool zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.