Nabeschouwing Cambridge United - Fleetwood Town (4-0) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 2 december 2023 - 16:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Cambridge United het zaterdag 2 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Abbey Stadium in Cambridge.

Via de Cambridge United - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cambridge United - Fleetwood Town (4-0)

Het FA Cup duel tussen Cambridge United en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter Seb Stockbridge geëindigd in een 4-0 overwinning voor Cambridge United. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Danny Andrew, waarmee Cambridge United met 1-0 de leiding nam. Cambridge United vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Elias Kachunga op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 13e minuut volgde een derde treffer van Cambridge United, waarmee Fejiri Okenabirhie zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Cambridge United kreeg een penalty toegewezen in de 29e minuut, die werd genomen door Gassan Ahadme. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 3-0 op het scorebord bleef staan. Ook na de derde treffer nam Cambridge United geen gas terug, waardoor in de 83e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Gassan Ahadme.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Cambridge United.

LIVE Cambridge United - Fleetwood Town 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cambridge United - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Cambridge United Doelpunt Danny Andrew Cambridge United 1-0
11' Doelpunt Cambridge United Doelpunt Elias Kachunga Cambridge United 2-0
13' Doelpunt Cambridge United Doelpunt Fejiri Okenabirhie met assist van Sullay Kaikai Cambridge United 3-0
22' Wissel Cambridge United Wissel Gassan Ahadme voor Fejiri Okenabirhie Cambridge United
29' Penalty gemist Cambridge United Penalty gemist Gassan Ahadme Cambridge United
34' Wissel Fleetwood Town Wissel Callum Dolan voor Ryan Broom Fleetwood Town
38' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Jubril Okedina Cambridge United
57' Wissel Fleetwood Town Wissel Adam Montgomery voor Mohammed Olabosun Lawal Fleetwood Town
57' Wissel Fleetwood Town Wissel Shaun Rooney voor Carl Johnston Fleetwood Town
65' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Jayden Stockley Fleetwood Town
69' Wissel Fleetwood Town Wissel Kabongo Tshimanga voor Jayden Stockley Fleetwood Town
73' Wissel Cambridge United Wissel Saikou Janneh voor Elias Kachunga Cambridge United
73' Wissel Cambridge United Wissel Jack Lankester voor Sullay Kaikai Cambridge United
80' Wissel Cambridge United Wissel Brandon Haunstrup voor Danny Andrew Cambridge United
81' Wissel Cambridge United Wissel Glenn McConnell voor James Brophy Cambridge United
83' Doelpunt Cambridge United Doelpunt Gassan Ahadme met assist van Paul Digby Cambridge United 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Cambridge United - Fleetwood Town
Opstellingen Cambridge United - Fleetwood Town
De opstellingen van Cambridge United en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cambridge United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.