Nabeschouwing Cogenhoe United - Westfields (2-2) (4-5 na strafschoppen) || FA Cup 2023/2024

Dinsdag 8 augustus 2023 - 20:45 uurIn de FA Cup 2023/2024 neemt Cogenhoe United het dinsdag 8 augustus 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Westfields. De wedstrijd wordt gespeeld in Compton Park in Cogenhoe.

Via de Cogenhoe United - Westfields live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cogenhoe United - Westfields (2-2) (4-5 na strafschoppen)

Het FA Cup duel tussen Cogenhoe United en Westfields is geëindigd in een overwinning voor Westfields. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Westfields het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-5 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken Cogenhoe United - Westfields
Goals
2
2
LIVE Cogenhoe United - Westfields 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cogenhoe United - Westfields teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Cogenhoe United - Westfields
Opstellingen Cogenhoe United - Westfields

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Cogenhoe United - Westfields

Cogenhoe United en Westfields spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Cogenhoe United en Westfields in de FA Cup vond plaats op 5 augustus 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Cogenhoe United 0
Winst Westfields 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Cogenhoe United - Westfields Opstelling Cogenhoe United Opstelling Westfields Live Cogenhoe United - Westfields Live Cogenhoe United - Westfields kijken Cogenhoe United - Westfields kijken Live Cogenhoe United - Westfields stream Cogenhoe United - Westfields Fox Sports Nabeschouwing Cogenhoe United - Westfields Uitslag Cogenhoe United - Westfields Statistieken Cogenhoe United - Westfields FA Cup 2023/2024 Cogenhoe United - Westfields wedden Cogenhoe United - Westfields gokken Cogenhoe United - Westfields Unibet