Nabeschouwing Curzon Ashton - Barnet (0-1) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 16:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Curzon Ashton het zaterdag 4 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnet. De wedstrijd wordt gespeeld in Tameside Stadium in Ashton-asunder-Lyne.

Via de Curzon Ashton - Barnet live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Curzon Ashton - Barnet (0-1)

Het FA Cup duel tussen Curzon Ashton en Barnet is onder leiding van scheidsrechter Gareth Rhodes geëindigd in een 0-1 overwinning voor Barnet. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Nicke Kabamba, waarmee Barnet met 0-1 de leiding nam. In de 42e minuut kreeg Connor Stevens van Barnet voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Barnet de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Barnet.

LIVE Curzon Ashton - Barnet 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Curzon Ashton - Barnet teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Curzon Ashton Gele kaart voor James Spencer Curzon Ashton
10' Gele kaart Barnet Gele kaart voor Connor Stevens Barnet
15' Doelpunt Barnet Doelpunt Nicke Kabamba met assist van Finley Potter Barnet 0-1
34' Wissel Curzon Ashton Wissel Craig Mahon voor Adam Barton Curzon Ashton
42' Tweede gele kaart Barnet Tweede gele kaart voor Connor Stevens Barnet
46' Wissel Barnet Wissel Jordan Cropper voor Finley Potter Barnet
46' Wissel Barnet Wissel Daniele Collinge voor Sam Beard Barnet
48' Gele kaart Curzon Ashton Gele kaart voor George Waring Curzon Ashton
57' Gele kaart Barnet Gele kaart voor Idris Kanu Barnet
66' Gele kaart Curzon Ashton Gele kaart voor Alex Kenyon Curzon Ashton
69' Gele kaart Curzon Ashton Gele kaart voor Devon Matthews Curzon Ashton
70' Wissel Curzon Ashton Wissel Jamie Allen voor Alex Kenyon Curzon Ashton
75' Wissel Barnet Wissel Gary Hooper voor Nicke Kabamba Barnet
75' Wissel Barnet Wissel Dale Gorman voor Zak Brunt Barnet
88' Wissel Barnet Wissel Marvin Armstrong voor Callum Stead Barnet
94' Gele kaart Curzon Ashton Gele kaart voor Cameron Mason Curzon Ashton
Video hoogtepunten en samenvatting Curzon Ashton - Barnet
Opstellingen Curzon Ashton - Barnet
De opstellingen van Curzon Ashton en Barnet zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Curzon Ashton gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Barnet zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.