Nabeschouwing Eastleigh - Reading (2-1) || FA Cup 2023/2024

Zondag 3 december 2023 - 14:30 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Eastleigh het zondag 3 december 2023 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in Silverlake Stadium in Eastleigh.

Via de Eastleigh - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eastleigh - Reading (2-1)

Het FA Cup duel tussen Eastleigh en Reading is onder leiding van scheidsrechter Lewis Smith geëindigd in een 2-1 overwinning voor Eastleigh. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Paul McCallum, waarmee Eastleigh met 1-0 de leiding nam. Reading kwam in de 86e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Femi Azeez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette Paul McCallum zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Eastleigh de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lewis Smith, waardoor Eastleigh een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Eastleigh - Reading 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eastleigh - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Eastleigh Gele kaart voor George Langston Eastleigh
22' Doelpunt Eastleigh Doelpunt Paul McCallum met assist van Scott Quigley Eastleigh 1-0
23' Gele kaart Eastleigh Gele kaart voor Jake Taylor Eastleigh
29' Gele kaart Reading Gele kaart voor Charlie Savage Reading
35' Gele kaart Eastleigh Gele kaart voor Paul McCallum Eastleigh
46' Wissel Reading Wissel Paul Mukairu voor Ben Elliott Reading
46' Wissel Reading Wissel Harlee Dean voor Matty Carson Reading
54' Gele kaart Reading Gele kaart voor Clinton Mola Reading
58' Wissel Reading Wissel Lewis Wing voor Charlie Savage Reading
58' Wissel Eastleigh Wissel Solomon Nwabuokei voor Jake Taylor Eastleigh
58' Wissel Reading Wissel Sam Smith voor Kelvin Ehibhatiomhan Reading
74' Wissel Eastleigh Wissel Jayden Harris voor Nigel Atangana Eastleigh
81' Gele kaart Reading Gele kaart voor Amadou Salif Mbengue Reading
83' Wissel Reading Wissel Tivonge Rushesha voor Amadou Salif Mbengue Reading
86' Doelpunt Reading Doelpunt Femi Azeez met assist van Lewis Wing Reading 1-1
87' Gele kaart Eastleigh Gele kaart voor Chris Maguire Eastleigh
89' Gele kaart Reading Gele kaart voor Harlee Dean Reading
94' Doelpunt Eastleigh Doelpunt Paul McCallum Eastleigh 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Eastleigh - Reading
Opstellingen Eastleigh - Reading
De opstellingen van Eastleigh en Reading zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eastleigh gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Reading zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.