Nabeschouwing Gillingham - Sheffield United (0-4) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 6 januari 2024 - 16:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Gillingham het zaterdag 6 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in MEMS Priestfield Stadium in Gillingham.

Via de Gillingham - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Sheffield United (0-4)

Het FA Cup duel tussen Gillingham en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter Darren Bond geëindigd in een 0-4 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door William Osula, waarmee Sheffield United met 0-1 de leiding nam. Sheffield United vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van William Osula op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut volgde een derde treffer van Sheffield United, waarmee James McAtee zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Sheffield United in de 87e minuut, nadat James McAtee de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Sheffield United.

LIVE Gillingham - Sheffield United 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Sheffield United Doelpunt William Osula met assist van James McAtee Sheffield United 0-1
39' Doelpunt Sheffield United Doelpunt William Osula Sheffield United 0-2
41' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor Luke Thomas Sheffield United
60' Wissel Gillingham Wissel Tom Nichols voor Ashley Nadesan Gillingham
60' Wissel Gillingham Wissel Jayden Clarke voor Cheye Alexander Gillingham
72' Wissel Sheffield United Wissel Ben Brereton Díaz voor Cameron Archer Sheffield United
72' Wissel Sheffield United Wissel Rhian Brewster voor William Osula Sheffield United
77' Wissel Sheffield United Wissel Vini Souza voor Andre Brooks Sheffield United
82' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor Ethan Coleman Gillingham
83' Doelpunt Sheffield United Doelpunt James McAtee met assist van Oliver Norwood Sheffield United 0-3
86' Wissel Sheffield United Wissel Ben Osborn voor Rhys Norrington-Davies Sheffield United
86' Wissel Gillingham Wissel Macauley Bonne voor Oliver Hawkins Gillingham
86' Wissel Gillingham Wissel Timothée Dieng voor Connor Mahoney Gillingham
86' Wissel Gillingham Wissel George Lapslie voor Dom Jefferies Gillingham
87' Doelpunt Sheffield United Doelpunt James McAtee met assist van Gustavo Hamer Sheffield United 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Sheffield United
Opstellingen Gillingham - Sheffield United
De opstellingen van Gillingham en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gillingham gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.