Nabeschouwing Hallam - Irlam (3-3) || FA Cup 2023/2024

Zondag 6 augustus 2023 - 16:00 uur



In de FA Cup 2023/2024 neemt Hallam het zondag 6 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Irlam. De wedstrijd wordt gespeeld in Hallam FC Ground in Sheffield.

Via de Hallam - Irlam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hallam - Irlam (3-3)

De FA Cup 2023/2024 wedstrijd tussen Hallam en Irlam geresulteerd in een gelijkspel. De wedstrijd zou uiteindelijk eindigen met een 3-3 score.

Wedstrijdstatistieken Hallam - Irlam
Goals
3
3
LIVE Hallam - Irlam 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hallam - Irlam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Hallam - Irlam
Opstellingen Hallam - Irlam

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hallam - Irlam

Hallam en Irlam spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Hallam en Irlam in de FA Cup vond plaats op 11 augustus 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Irlam. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Irlam favoriet. 1 keer wist de ploeg van Hallam te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hallam. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hallam 0
Winst Irlam 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Hallam - Irlam Opstelling Hallam Opstelling Irlam Live Hallam - Irlam Live Hallam - Irlam kijken Hallam - Irlam kijken Live Hallam - Irlam stream Hallam - Irlam Fox Sports Nabeschouwing Hallam - Irlam Uitslag Hallam - Irlam Statistieken Hallam - Irlam FA Cup 2023/2024 Hallam - Irlam wedden Hallam - Irlam gokken Hallam - Irlam Unibet