Nabeschouwing Leeds United - Plymouth Argyle (1-1) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 27 januari 2024 - 16:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Leeds United het zaterdag 27 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in Elland Road in Leeds.

Via de Leeds United - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leeds United - Plymouth Argyle (1-1)

De FA Cup 2023/2024 wedstrijd tussen Leeds United en Plymouth Argyle geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door Jaidon Anthony, waarmee Leeds United met 1-0 de leiding nam. Plymouth Argyle kwam na 73 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Adam Randell, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Leeds United - Plymouth Argyle 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leeds United - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Leeds United Doelpunt Jaidon Anthony met assist van Sam Byram Leeds United 1-0
31' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor Jaidon Anthony Leeds United
56' Wissel Plymouth Argyle Wissel Matt Butcher voor Caleb Roberts Plymouth Argyle
56' Wissel Plymouth Argyle Wissel Mustapha Bundu voor Callum Wright Plymouth Argyle
73' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt Adam Randell met assist van Mustapha Bundu Plymouth Argyle 1-1
74' Wissel Leeds United Wissel Ian Carlo Poveda voor Wilfried Gnonto Leeds United
77' Wissel Plymouth Argyle Wissel Matthew Sorinola voor Mickel Miller Plymouth Argyle
82' Wissel Leeds United Wissel Patrick Bamford voor Jamie Shackleton Leeds United
82' Wissel Leeds United Wissel Junior Firpo voor Sam Byram Leeds United
85' Wissel Plymouth Argyle Wissel Julio Pleguezuelo voor Ashley Phillips Plymouth Argyle
89' Wissel Leeds United Wissel Mateo Joseph voor Georginio Rutter Leeds United
Video hoogtepunten en samenvatting Leeds United - Plymouth Argyle
Opstellingen Leeds United - Plymouth Argyle
De opstellingen van Leeds United en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leeds United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.