Nabeschouwing Lincoln City - Morecambe (1-2) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 16:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Lincoln City het zaterdag 4 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Morecambe. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Morecambe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Morecambe (1-2)

Het FA Cup duel tussen Lincoln City en Morecambe is onder leiding van scheidsrechter Martin Coy geëindigd in een 1-2 overwinning voor Morecambe. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Lasse Sörensen, waarmee Lincoln City met 1-0 de leiding nam. Morecambe kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Michael Mellon, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut zette Tom Bloxham zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Morecambe de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin Coy, waardoor Morecambe een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Lincoln City - Morecambe 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Morecambe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Lasse Sörensen met assist van Daniel Mandroiu Lincoln City 1-0
20' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Timothy Eyoma Lincoln City
21' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor Eli King Morecambe
22' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor David Tutonda Morecambe
43' Doelpunt Morecambe Doelpunt Michael Mellon Morecambe 1-1
46' Wissel Morecambe Wissel Donald Love voor David Tutonda Morecambe
53' Doelpunt Morecambe Doelpunt Tom Bloxham met assist van Eli King Morecambe 1-2
57' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Lasse Sörensen Lincoln City
62' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor Joel Senior Morecambe
66' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Ethan Hamilton Lincoln City
66' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor John Joshua Mckiernan Morecambe
67' Wissel Lincoln City Wissel Jack Vale voor Hakeeb Adelakun Lincoln City
72' Wissel Lincoln City Wissel Dylan Duffy voor Alistair Smith Lincoln City
85' Wissel Lincoln City Wissel Jovon Makama voor Timothy Eyoma Lincoln City
94' Wissel Morecambe Wissel Max Melbourne voor Joel Senior Morecambe
90' Wissel Morecambe Wissel Yann Songoo voor Tom Bloxham Morecambe
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Morecambe
Opstellingen Lincoln City - Morecambe
De opstellingen van Lincoln City en Morecambe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln City gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Morecambe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.