Nabeschouwing Scarborough Athletic - Forest Green Rovers (1-1) || FA Cup 2023/2024

Dinsdag 12 december 2023 - 20:45 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Scarborough Athletic het dinsdag 12 december 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Forest Green Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Flamingo Land Stadium in Scarborough.

Via de Scarborough Athletic - Forest Green Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Scarborough Athletic - Forest Green Rovers (1-1)

De FA Cup 2023/2024 wedstrijd tussen Scarborough Athletic en Forest Green Rovers geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-4 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door Ryan Qualter, waarmee Scarborough Athletic met 1-0 de leiding nam. Forest Green Rovers kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Tyrese Omotoye, die daarmee de stand op 1-1 zette.

Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 89e minuut wist Mathew Stevens namens Forest Green Rovers de eindstand op het scorebord te zetten: 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marc Edwards bij een 1-1 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Scarborough Athletic - Forest Green Rovers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Scarborough Athletic - Forest Green Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Scarborough Athletic Doelpunt Ryan Qualter met assist van Frank Mulhern Scarborough Athletic 1-0
34' Doelpunt Forest Green Rovers Doelpunt Tyrese Omotoye met assist van Charlie McCann Forest Green Rovers 1-1
46' Wissel Forest Green Rovers Wissel Alfie Bendle voor Reece Welch Forest Green Rovers
55' Wissel Scarborough Athletic Wissel Callum Morton voor Scarborough Athletic 1-2
56' Wissel Scarborough Athletic Wissel Bailey Gooda voor Scarborough Athletic
63' Wissel Forest Green Rovers Wissel Curtis Durose voor Alex Wiles Forest Green Rovers
64' Wissel Forest Green Rovers Wissel Mathew Stevens voor Teddy Jenks Forest Green Rovers
64' Wissel Scarborough Athletic Wissel Lewis Maloney voor Frank Mulhern Scarborough Athletic
71' Wissel Forest Green Rovers Wissel Harry Green voor Callum Jones Forest Green Rovers
71' Wissel Scarborough Athletic Wissel Dominic Tear voor Ryan Qualter Scarborough Athletic
83' Doelpunt Forest Green Rovers Doelpunt Sean Robertson met assist van Charlie McCann Forest Green Rovers 1-3
86' Doelpunt Scarborough Athletic Doelpunt Luca Colville met assist van Lewis Maloney Scarborough Athletic 2-3
89' Doelpunt Forest Green Rovers Doelpunt Mathew Stevens met assist van Teddy Jenks Forest Green Rovers 2-4
97' Wissel Forest Green Rovers Wissel Jesse Thompson voor Teddy Jenks Forest Green Rovers
97' Wissel Forest Green Rovers Wissel Preston Mason voor Sean Robertson Forest Green Rovers
97' Wissel Forest Green Rovers Wissel Olly Sully voor Tyrese Omotoye Forest Green Rovers
94' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor Sean Robertson Forest Green Rovers
95' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor Mathew Stevens Forest Green Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Scarborough Athletic - Forest Green Rovers
Opstellingen Scarborough Athletic - Forest Green Rovers
De opstellingen van Scarborough Athletic en Forest Green Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Scarborough Athletic gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Forest Green Rovers zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.