Nabeschouwing Slough Town - Grimsby Town (1-1) || FA Cup 2023/2024

Zondag 5 november 2023 - 15:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Slough Town het zondag 5 november 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Grimsby Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Arbour Park in Slough.

Via de Slough Town - Grimsby Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slough Town - Grimsby Town (1-1)

De FA Cup 2023/2024 wedstrijd tussen Slough Town en Grimsby Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door Davies S., waarmee Slough Town met 1-0 de leiding nam. Grimsby Town kwam na 75 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Danny Rose, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Slough Town - Grimsby Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slough Town - Grimsby Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

56' Doelpunt Slough Town Doelpunt Davies S. Slough Town 1-0
33' Gele kaart Grimsby Town Gele kaart voor Harry Clifton Grimsby Town
46' Wissel Grimsby Town Wissel Rekeil Pyke voor Abo Eisa Grimsby Town
46' Wissel Grimsby Town Wissel Kieran Green voor Kamil Conteh Grimsby Town
48' Gele kaart Grimsby Town Gele kaart voor Michee Efete Grimsby Town
66' Gele kaart Slough Town Gele kaart voor Dan Bayliss Slough Town
67' Wissel Slough Town Wissel Dominic Hutchinson voor Leon Chambers-Parillon Slough Town
69' Wissel Grimsby Town Wissel Anthony Driscoll-Glennon voor Daniel Amos Grimsby Town
75' Doelpunt Grimsby Town Doelpunt Danny Rose met assist van Michee Efete Grimsby Town 1-1
80' Wissel Slough Town Wissel David Ogbonna voor John Goddard Slough Town
81' Wissel Grimsby Town Wissel Alex Hunt voor Harry Clifton Grimsby Town
86' Wissel Grimsby Town Wissel Toby Mullarkey voor Michee Efete Grimsby Town
89' Gele kaart Grimsby Town Gele kaart voor Niall Maher Grimsby Town
90' Wissel Slough Town Wissel Mickel Platt voor George Alexander Slough Town
91' Gele kaart Grimsby Town Gele kaart voor Alex Hunt Grimsby Town
94' Gele kaart Slough Town Gele kaart voor Temi Eweka Slough Town
Video hoogtepunten en samenvatting Slough Town - Grimsby Town
Opstellingen Slough Town - Grimsby Town
De opstellingen van Slough Town en Grimsby Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slough Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Grimsby Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.