Nabeschouwing Stockport County - Aldershot Town (0-1) || FA Cup 2023/2024

Woensdag 13 december 2023 - 20:45 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Stockport County het woensdag 13 december 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Aldershot Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Edgeley Park in Stockport.

Via de Stockport County - Aldershot Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stockport County - Aldershot Town (0-1)

Het FA Cup duel tussen Stockport County en Aldershot Town is onder leiding van scheidsrechter Ben Speedie geëindigd in een 0-1 overwinning voor Aldershot Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 88e minuut door Oliver Scott, waarmee Aldershot Town met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Aldershot Town dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ben Speedie, waardoor Aldershot Town de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Stockport County - Aldershot Town 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stockport County - Aldershot Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Gele kaart Stockport County Gele kaart voor Callum Camps Stockport County
53' Wissel Stockport County Wissel Kyle Knoyle voor Macauley Southam Stockport County
71' Wissel Aldershot Town Wissel Kwame Thomas voor Tyler Frost Aldershot Town
75' Wissel Stockport County Wissel Jayden Richardson voor Odin Bailey Stockport County
75' Wissel Stockport County Wissel Akil Wright voor Ryan Croasdale Stockport County
80' Wissel Aldershot Town Wissel Oliver Scott voor Tommy Willard Aldershot Town
88' Doelpunt Aldershot Town Doelpunt Oliver Scott met assist van Jack Barham Aldershot Town 0-1
91' Gele kaart Stockport County Gele kaart voor Kyle Knoyle Stockport County
92' Wissel Aldershot Town Wissel Stuart OKeefe voor Josh Stokes Aldershot Town
93' Wissel Stockport County Wissel Neill Byrne voor Ibou Touray Stockport County
Video hoogtepunten en samenvatting Stockport County - Aldershot Town
Opstellingen Stockport County - Aldershot Town
De opstellingen van Stockport County en Aldershot Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stockport County gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Aldershot Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.