Nabeschouwing Sutton United - Fylde (2-1) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 16:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Sutton United het zaterdag 4 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fylde. De wedstrijd wordt gespeeld in Walton Road Stadium in West Molesey.

Via de Sutton United - Fylde live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sutton United - Fylde (2-1)

Het FA Cup duel tussen Sutton United en Fylde is onder leiding van scheidsrechter James Durkin geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sutton United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door Berat Jonathan Ustabaşı, waarmee Fylde met 0-1 de leiding nam. Sutton United kwam in de 62e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Harry Smith, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 67e minuut zette Harry Smith zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sutton United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter James Durkin, waardoor Sutton United een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sutton United - Fylde 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sutton United - Fylde teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Doelpunt Fylde Doelpunt Berat Jonathan Ustabaşı met assist van Nicolas Haughton Fylde 0-1
46' Wissel Sutton United Wissel Omari Patrick voor Christian NGuessan Sutton United
55' Gele kaart Sutton United Gele kaart voor Harry Smith Sutton United
62' Doelpunt Sutton United Doelpunt Harry Smith met assist van Josh Coley Sutton United 1-1
67' Doelpunt Sutton United Doelpunt Harry Smith met assist van Aiden OBrien Sutton United 2-1
70' Wissel Fylde Wissel Siyabonga Ligendza voor Nicolas Haughton Fylde
75' Wissel Sutton United Wissel Ryan Jackson voor Josh Coley Sutton United
77' Wissel Fylde Wissel Luke Charman voor Josh Kay Fylde
83' Wissel Sutton United Wissel Dominic Gape voor Aiden OBrien Sutton United
83' Wissel Fylde Wissel Joe Rowley voor Taylor O Kane Fylde
88' Wissel Sutton United Wissel Lee Angol voor Craig Clay Sutton United
Video hoogtepunten en samenvatting Sutton United - Fylde
Opstellingen Sutton United - Fylde
De opstellingen van Sutton United en Fylde zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sutton United gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Fylde zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.