Nabeschouwing Sutton United - Horsham (3-0) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 2 december 2023 - 16:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Sutton United het zaterdag 2 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Horsham. De wedstrijd wordt gespeeld in The Borough Sports Ground in Sutton.

Via de Sutton United - Horsham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sutton United - Horsham (3-0)

Het FA Cup duel tussen Sutton United en Horsham is onder leiding van scheidsrechter Scott Tallis geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sutton United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door Dion Pereira, waarmee Sutton United met 1-0 de leiding nam. Sutton United vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Dion Pereira op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Omari Patrick van Sutton United die de 3-0 wist te maken in de 89e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Scott Tallis, waardoor Sutton United een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sutton United - Horsham 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sutton United - Horsham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Wissel Sutton United Wissel Tope Fadahunsi voor Omar Sowunmi Sutton United
49' Wissel Sutton United Wissel Omari Patrick voor Ryan Jackson Sutton United
52' Gele kaart Sutton United Gele kaart voor Craig Clay Sutton United
60' Gele kaart Sutton United Gele kaart voor Joe Kizzi Sutton United
64' Doelpunt Sutton United Doelpunt Dion Pereira met assist van Aiden OBrien Sutton United 1-0
67' Wissel Horsham Wissel Lucas Rodrigues voor Charlie Hester-Cook Horsham
74' Doelpunt Sutton United Doelpunt Dion Pereira met assist van Harry Smith Sutton United 2-0
78' Wissel Horsham Wissel Kadell Daniel voor Bobby Price Horsham
78' Wissel Horsham Wissel Tom Richards voor Shamir Fenelon Horsham
79' Wissel Horsham Wissel Jack Mazzone voor Tommy Kavanagh Horsham
87' Wissel Horsham Wissel Danny Ryan Barker voor James Hammond Horsham
89' Doelpunt Sutton United Doelpunt Omari Patrick met assist van Aiden OBrien Sutton United 3-0
92' Wissel Sutton United Wissel Lee Angol voor Harry Smith Sutton United
93' Wissel Sutton United Wissel DMani Bughail-Mellor voor Dion Pereira Sutton United
93' Wissel Sutton United Wissel Craig Dundas voor Aiden OBrien Sutton United
Video hoogtepunten en samenvatting Sutton United - Horsham
Opstellingen Sutton United - Horsham
De opstellingen van Sutton United en Horsham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sutton United gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Horsham zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.