Nabeschouwing Walsall - Alfreton Town (1-0) || FA Cup 2023/2024

Dinsdag 12 december 2023 - 20:45 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Walsall het dinsdag 12 december 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Alfreton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Poundland Bescot Stadium in Walsall.

Via de Walsall - Alfreton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Walsall - Alfreton Town (1-0)

Het FA Cup duel tussen Walsall en Alfreton Town is onder leiding van scheidsrechter Simon Mather geëindigd in een 1-0 overwinning voor Walsall. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Jamille Matt, waarmee Walsall met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Walsall dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Walsall.

LIVE Walsall - Alfreton Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Walsall - Alfreton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Walsall Doelpunt Jamille Matt met assist van Donervon Daniels Walsall 1-0
18' Gele kaart Alfreton Town Gele kaart voor Shaun Brisley Alfreton Town
19' Gele kaart Alfreton Town Gele kaart voor Billy Heath Alfreton Town
29' Gele kaart Walsall Gele kaart voor Brandon Comley Walsall
30' Gele kaart Alfreton Town Gele kaart voor Nathan Newall Alfreton Town
36' Gele kaart Walsall Gele kaart voor Tom Knowles Walsall
46' Gele kaart Walsall Gele kaart voor Jamille Matt Walsall
50' Wissel Alfreton Town Wissel Kennedy Digie voor Shaun Brisley Alfreton Town
51' Gele kaart Walsall Gele kaart voor Ryan Stirk Walsall
65' Wissel Walsall Wissel Freddie Draper voor Douglas James-Taylor Walsall
75' Gele kaart Alfreton Town Gele kaart voor Josh Clackstone Alfreton Town
78' Wissel Alfreton Town Wissel Jake Day voor Lewis Salmon Alfreton Town
83' Wissel Alfreton Town Wissel Billy Fewster voor Jordan Thewlis Alfreton Town
92' Gele kaart Walsall Gele kaart voor David Okagbue Walsall
90' Wissel Walsall Wissel Isaac Hutchinson voor Ryan Stirk Walsall
96' Gele kaart Alfreton Town Gele kaart voor George Willis Alfreton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Walsall - Alfreton Town
Opstellingen Walsall - Alfreton Town
De opstellingen van Walsall en Alfreton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Walsall gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Alfreton Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.