Nabeschouwing RKC Waalwijk - Willem II (3-0) || KNVB Beker 2021/2022

Donderdag 28 oktober 2021 - 21:00 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt RKC Waalwijk het donderdag 28 oktober 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in Mandemakers Stadion in Waalwijk.

Via de RKC Waalwijk - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RKC Waalwijk - Willem II (3-0)

Het KNVB Beker duel tussen RKC Waalwijk en Willem II is onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis geëindigd in een 3-0 overwinning voor RKC Waalwijk. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door I. Bel Hassani, waarmee RKC Waalwijk met 1-0 de leiding nam. RKC Waalwijk vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Stokkers op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut volgde een derde treffer van RKC Waalwijk, waarmee S. Bakari zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bas Nijhuis, waardoor RKC Waalwijk een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE RKC Waalwijk - Willem II 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RKC Waalwijk - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt I. Bel Hassani met assist van L. Daneels RKC Waalwijk 1-0
46' Wissel Willem II Wissel R. Meerveld voor G. Saglam Willem II
46' Wissel RKC Waalwijk Wissel S. Bakari voor J. Gaari RKC Waalwijk
46' Wissel Willem II Wissel G. Roemeratoe voor P. Llonch Willem II
49' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt F. Stokkers RKC Waalwijk 2-0
62' Wissel Willem II Wissel D. A. Kohn voor C. Nunnely Willem II
62' Wissel Willem II Wissel A. Kampetsis voor M. Svensson Willem II
62' Wissel RKC Waalwijk Wissel A. Azhil voor I. Bel Hassani RKC Waalwijk
63' Wissel RKC Waalwijk Wissel M. Meulensteen voor H. Mulder RKC Waalwijk
70' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt S. Bakari met assist van Y. Oukili RKC Waalwijk 3-0
73' Wissel Willem II Wissel J. Yeboah voor M. Kohlert Willem II
76' Wissel RKC Waalwijk Wissel T. Lutonda voor L. Nieuwpoort RKC Waalwijk
82' Wissel RKC Waalwijk Wissel J. Odgaard voor L. Daneels RKC Waalwijk
Video hoogtepunten en samenvatting RKC Waalwijk - Willem II
Opstellingen RKC Waalwijk - Willem II
De opstellingen van RKC Waalwijk en Willem II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat RKC Waalwijk gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Willem II zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Joseph Oosting
Voorbeschouwing RKC Waalwijk - Willem II

RKC Waalwijk en Willem II spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bas Nijhuis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen RKC Waalwijk en Willem II in de KNVB Beker vond plaats op 19 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Willem II. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Willem II favoriet. 1 keer wist de ploeg van RKC Waalwijk te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor RKC Waalwijk. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.