Nabeschouwing SC Cambuur - NEC (1-2) || KNVB Beker 2021/2022

Donderdag 16 december 2021 - 18:00 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt SC Cambuur het donderdag 16 december 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in Cambuurstadion in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - NEC (1-2)

Het KNVB Beker duel tussen SC Cambuur en NEC is onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf geëindigd in een 1-2 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. NEC kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van O. ter Haar Romeny. NEC vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Proper op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut wist SC Cambuur de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. Hendriks. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want SC Cambuur kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Edwin van de Graaf, waardoor NEC een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE SC Cambuur - NEC 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt NEC Doelpunt O. ter Haar Romeny NEC 0-1
41' Doelpunt NEC Doelpunt D. Proper met assist van M. Mattsson NEC 0-2
46' Wissel SC Cambuur Wissel S. Hendriks voor F. Krastev SC Cambuur
46' Wissel SC Cambuur Wissel A. Bangura voor M. Gullit SC Cambuur
57' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt S. Hendriks met assist van T. Kiss SC Cambuur 1-2
66' Wissel SC Cambuur Wissel C. Mac-Intosch voor E. Schouten SC Cambuur
66' Wissel SC Cambuur Wissel J. Ter Heide voor N. Doodeman SC Cambuur
70' Wissel NEC Wissel J. Bruijn voor M. Duelund NEC
77' Gele kaart NEC Gele kaart voor I. Bronkhorst NEC
78' Wissel SC Cambuur Wissel J. van der Meer voor D. Schmidt SC Cambuur
84' Gele kaart NEC Gele kaart voor R. Guth NEC
87' Wissel NEC Wissel E. Tavsan voor M. Mattsson NEC
87' Wissel NEC Wissel A. Akman voor O. ter Haar Romeny NEC
90' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor A. Bangura SC Cambuur
91' Gele kaart NEC Gele kaart voor J. Vet NEC
Video hoogtepunten en samenvatting SC Cambuur - NEC
Opstellingen SC Cambuur - NEC
De opstellingen van SC Cambuur en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SC Cambuur gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en NEC zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.