Nabeschouwing AFC Wimbledon - Accrington Stanley (1-1) || League One 2019/2020

Zaterdag 17 augustus 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt AFC Wimbledon het zaterdag 17 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in Kingsmeadow in Kingston upon Thames.

Via de AFC Wimbledon - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Wimbledon - Accrington Stanley (1-1)

De League One 2019/2020 wedstrijd tussen AFC Wimbledon en Accrington Stanley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door L. ONeill, waarmee AFC Wimbledon met 1-0 de leiding nam. In de 61e minuut kreeg Z. Francis-Angol van Accrington Stanley voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Accrington Stanley de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte C. Bishop namens Accrington Stanley in de 64e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE AFC Wimbledon - Accrington Stanley 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Wimbledon - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt L. ONeill met assist van C. Reilly AFC Wimbledon 1-0
71' Wissel AFC Wimbledon Wissel M. Pinnock voor C. Reilly AFC Wimbledon
72' Wissel AFC Wimbledon Wissel Paul Osew voor N. Guinness-Walker AFC Wimbledon
82' Wissel AFC Wimbledon Wissel S. McLoughlin voor S. Wagstaff AFC Wimbledon
55' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor Z. Francis-Angol Accrington Stanley
56' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor S. Wagstaff AFC Wimbledon
56' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor M. Hughes Accrington Stanley
61' Tweede gele kaart Accrington Stanley Tweede gele kaart voor Z. Francis-Angol Accrington Stanley
64' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt C. Bishop met assist van C. Baker-Richardson Accrington Stanley 1-1
76' Wissel Accrington Stanley Wissel D. Charles voor C. Baker-Richardson Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Wimbledon - Accrington Stanley
Opstellingen AFC Wimbledon - Accrington Stanley
De opstellingen van AFC Wimbledon en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Wimbledon gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Accrington Stanley zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.