Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Wycombe Wanderers (2-0) || League One 2019/2020

Zaterdag 1 februari 2020 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Milton Keynes Dons het zaterdag 1 februari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium mk in Milton Keynes.

Via de Milton Keynes Dons - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Wycombe Wanderers (2-0)

Het League One duel tussen Milton Keynes Dons en Wycombe Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Darren Handley geëindigd in een 2-0 overwinning voor Milton Keynes Dons. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door R. Healey, waarmee Milton Keynes Dons met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Milton Keynes Dons opnieuw te scoren. In de 86e minuut was het B. Gladwin die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Milton Keynes Dons.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Milton Keynes Dons.

LIVE Milton Keynes Dons - Wycombe Wanderers 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milton Keynes Dons - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor D. Lewington Milton Keynes Dons
65' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor P. Smyth Wycombe Wanderers
68' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt R. Healey Milton Keynes Dons 1-0
69' Wissel Wycombe Wanderers Wissel J. Parker voor P. Smyth Wycombe Wanderers
74' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Pattison voor A. Samuel Wycombe Wanderers
80' Wissel Milton Keynes Dons Wissel C. McGrandles voor L. Thompson Milton Keynes Dons
80' Wissel Milton Keynes Dons Wissel B. Gladwin voor R. Healey Milton Keynes Dons
85' Wissel Milton Keynes Dons Wissel D. Kasumu voor C. Morris Milton Keynes Dons
86' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt B. Gladwin met assist van J. Houghton Milton Keynes Dons 2-0
87' Wissel Wycombe Wanderers Wissel M. Bloomfield voor D. Gape Wycombe Wanderers
89' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor A. Stewart Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Milton Keynes Dons - Wycombe Wanderers
Opstellingen Milton Keynes Dons - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Milton Keynes Dons en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milton Keynes Dons gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Wycombe Wanderers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Milton Keynes Dons - Wycombe Wanderers

Milton Keynes Dons en Wycombe Wanderers treffen elkaar in de 31e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren Handley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milton Keynes Dons en Wycombe Wanderers in de League One vond plaats op 17 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wycombe Wanderers. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Milton Keynes Dons als Wycombe Wanderers wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Milton Keynes Dons 2
Winst Wycombe Wanderers 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milton Keynes Dons op een 20e positie staat, terwijl we Wycombe Wanderers terugvinden op de 2e plaats.