Nabeschouwing Bolton Wanderers - Doncaster Rovers (3-0) || League One 2021/2022

Dinsdag 23 november 2021 - 21:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Bolton Wanderers het dinsdag 23 november 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Doncaster Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Doncaster Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Doncaster Rovers (3-0)

Het League One duel tussen Bolton Wanderers en Doncaster Rovers is onder leiding van scheidsrechter Steve Martin geëindigd in een 3-0 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door E. Doyle, waarmee Bolton Wanderers met 1-0 de leiding nam. In de 43e minuut moest J. Olowu van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Steve Martin een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Doncaster Rovers verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Bolton Wanderers via een goal van E. Kachunga in de 49e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 57e minuut volgde een derde treffer van Bolton Wanderers, waarmee G. Thomason zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Steve Martin, waardoor Bolton Wanderers dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bolton Wanderers - Doncaster Rovers 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Doncaster Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Wissel Bolton Wanderers Wissel G. Johnston voor L. Isgrove Bolton Wanderers
37' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt E. Doyle met assist van E. Kachunga Bolton Wanderers 1-0
39' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor O. Afolayan Bolton Wanderers
43' Rode kaart Doncaster Rovers Rode kaart voor J. Olowu Doncaster Rovers
49' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt E. Kachunga met assist van O. Afolayan Bolton Wanderers 2-0
57' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt G. Thomason met assist van D. John Bolton Wanderers 3-0
59' Wissel Bolton Wanderers Wissel X. Amaechi voor E. Doyle Bolton Wanderers
67' Wissel Doncaster Rovers Wissel T. Cukur voor J. Taylor Doncaster Rovers
71' Wissel Bolton Wanderers Wissel N. Delfouneso voor K. Lee Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Doncaster Rovers
Opstellingen Bolton Wanderers - Doncaster Rovers
De opstellingen van Bolton Wanderers en Doncaster Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Doncaster Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.