Nabeschouwing Cambridge United - Crewe Alexandra (1-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 22 januari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Cambridge United het zaterdag 22 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crewe Alexandra. De wedstrijd wordt gespeeld in Abbey Stadium in Cambridge.

Via de Cambridge United - Crewe Alexandra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cambridge United - Crewe Alexandra (1-0)

Het League One duel tussen Cambridge United en Crewe Alexandra is onder leiding van scheidsrechter Samuel Allison geëindigd in een 1-0 overwinning voor Cambridge United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door A. May, waarmee Cambridge United met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Cambridge United.

LIVE Cambridge United - Crewe Alexandra 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cambridge United - Crewe Alexandra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor S. Sherring Cambridge United
42' Doelpunt Cambridge United Doelpunt A. May met assist van H. Knibbs Cambridge United 1-0
47' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor L. Offord Crewe Alexandra
58' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor J. Iredale Cambridge United
64' Wissel Crewe Alexandra Wissel L. Murphy voor S. Robertson Crewe Alexandra
70' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Ainley voor M. Mandron Crewe Alexandra
73' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor W. Hoolahan Cambridge United
75' Wissel Cambridge United Wissel J. Lankester voor H. Knibbs Cambridge United
82' Wissel Crewe Alexandra Wissel R. Griffiths voor O. Finney Crewe Alexandra
86' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor T. Johnson Crewe Alexandra
87' Wissel Cambridge United Wissel B. Worman voor A. May Cambridge United
87' Wissel Cambridge United Wissel J. Okedina voor J. Brophy Cambridge United
Video hoogtepunten en samenvatting Cambridge United - Crewe Alexandra
Opstellingen Cambridge United - Crewe Alexandra
De opstellingen van Cambridge United en Crewe Alexandra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cambridge United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Crewe Alexandra zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.