Nabeschouwing Cheltenham Town - Burton Albion (1-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 8 januari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Cheltenham Town het zaterdag 8 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Jonny-Rocks Stadium in Cheltenham.

Via de Cheltenham Town - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cheltenham Town - Burton Albion (1-1)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Cheltenham Town en Burton Albion geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door C. Wright, waarmee Cheltenham Town met 1-0 de leiding nam. Burton Albion kwam na 51 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. Jebbison, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Cheltenham Town - Burton Albion 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cheltenham Town - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor M. Blair Cheltenham Town
21' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt C. Wright Cheltenham Town 1-0
46' Wissel Burton Albion Wissel L. Akins voor C. Lakin Burton Albion
51' Doelpunt Burton Albion Doelpunt D. Jebbison met assist van J. Maddox Burton Albion 1-1
64' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor A. Oshilaja Burton Albion
71' Wissel Cheltenham Town Wissel W. Boyle voor C. Raglan Cheltenham Town
78' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor T. Hamer Burton Albion
79' Wissel Cheltenham Town Wissel E. Bonds voor L. Sercombe Cheltenham Town
82' Wissel Burton Albion Wissel J. Powell voor T. Taylor Burton Albion
83' Wissel Cheltenham Town Wissel A. Williams voor D. NLundulu Cheltenham Town
86' Wissel Burton Albion Wissel J. Smith voor D. Jebbison Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Cheltenham Town - Burton Albion
Opstellingen Cheltenham Town - Burton Albion
De opstellingen van Cheltenham Town en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cheltenham Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.