Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Cambridge United (4-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 13 november 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Milton Keynes Dons het zaterdag 13 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium mk in Milton Keynes.

Via de Milton Keynes Dons - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Cambridge United (4-1)

Het League One duel tussen Milton Keynes Dons en Cambridge United is onder leiding van scheidsrechter Seb Stockbridge geëindigd in een 4-1 overwinning voor Milton Keynes Dons. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door S. Twine, waarmee Milton Keynes Dons met 1-0 de leiding nam. Milton Keynes Dons vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Watters op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 36e minuut volgde een derde treffer van Milton Keynes Dons, waarmee S. Twine zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Milton Keynes Dons geen gas terug, waardoor in de 76e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van M. Watters. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 82e minuut wist S. Smith namens Cambridge United de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Seb Stockbridge en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Milton Keynes Dons.

LIVE Milton Keynes Dons - Cambridge United 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milton Keynes Dons - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt S. Twine met assist van M. Watters Milton Keynes Dons 1-0
25' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt M. Watters met assist van S. Twine Milton Keynes Dons 2-0
36' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt S. Twine Milton Keynes Dons 3-0
42' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor J. Okedina Cambridge United
46' Wissel Cambridge United Wissel H. Dunk voor C. Masterson Cambridge United
50' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor G. Williams Cambridge United
60' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor D. Kasumu Milton Keynes Dons
69' Wissel Milton Keynes Dons Wissel E. Robson voor J. McEachran Milton Keynes Dons
75' Wissel Milton Keynes Dons Wissel T. Watson voor D. Harvie Milton Keynes Dons
76' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt M. Watters met assist van S. Twine Milton Keynes Dons 4-0
81' Wissel Milton Keynes Dons Wissel A. Baldwin voor P. Kioso Milton Keynes Dons
82' Doelpunt Cambridge United Doelpunt S. Smith met assist van G. Williams Cambridge United 4-1
83' Wissel Cambridge United Wissel A. May voor J. Weir Cambridge United
83' Wissel Cambridge United Wissel H. Knibbs voor S. Smith Cambridge United
Video hoogtepunten en samenvatting Milton Keynes Dons - Cambridge United
Opstellingen Milton Keynes Dons - Cambridge United
De opstellingen van Milton Keynes Dons en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milton Keynes Dons gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.