Nabeschouwing Morecambe - Charlton Athletic (2-2) || League One 2021/2022

Dinsdag 23 november 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Morecambe het dinsdag 23 november 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Mazuma Stadium in Morecambe.

Via de Morecambe - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Morecambe - Charlton Athletic (2-2)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Morecambe en Charlton Athletic geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Charlton Athletic kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van D. Jaiyesimi. Charlton Athletic vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Washington op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Morecambe vervolgens op 1-2. Het was C. Stockton die vanaf 11 meter wist te scoren in de 29e minuut.

Na 72 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. OConnor de 2-2 maakte voor Morecambe.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Morecambe - Charlton Athletic 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Morecambe - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt D. Jaiyesimi met assist van J. Davison Charlton Athletic 0-1
27' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt C. Washington met assist van C. MacGillivray Charlton Athletic 0-2
28' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor C. Gunter Charlton Athletic
29' Penalty Morecambe Penalty C. Stockton Morecambe 1-2
60' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor J. Ayunga Morecambe
69' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor G. Dobson Charlton Athletic
70' Wissel Morecambe Wissel A. Phillips voor C. Duffus Morecambe
72' Doelpunt Morecambe Doelpunt A. OConnor Morecambe 2-2
74' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Blackett-Taylor voor D. Jaiyesimi Charlton Athletic
78' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Kirk voor C. Gunter Charlton Athletic
86' Wissel Charlton Athletic Wissel M. Burstow voor J. Davison Charlton Athletic
91' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor G. Leigh Morecambe
Video hoogtepunten en samenvatting Morecambe - Charlton Athletic
Opstellingen Morecambe - Charlton Athletic
De opstellingen van Morecambe en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Morecambe gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.