Nabeschouwing Lille - Strasbourg (0-0) || Ligue 1

Vrijdag 9 november 2018 - 20:45 uur

In de Ligue 1 neemt Lille het vrijdag 9 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Strasbourg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Strasbourg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Strasbourg (0-0)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Lille en Strasbourg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Lille dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Lille, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Olivier Thual niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lille - Strasbourg
Balbezit
73%
27%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
22
4
Schoten op doel
8
1
Aanvallen
181
70
Gevaarlijke aanvallen
78
8
Passes
734
275
Overtredingen
9
14
Buitenspel
0
1
Corners
7
0
Wissels
3
3
LIVE Lille - Strasbourg 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Strasbourg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
59' Wissel Lille Wissel Rafael Leão voor J. Ikoné Lille
68' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor I. Aaneba Strasbourg
71' Wissel Lille Wissel Luiz Araujo voor Rui Fonte Lille
76' Wissel Strasbourg Wissel A. Thomasson voor L. Zohi Strasbourg
83' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor L. Mothiba Strasbourg
86' Wissel Strasbourg Wissel Nuno Da Costa voor L. Mothiba Strasbourg
86' Wissel Lille Wissel B. Soumaré voor Thiago Mendes Lille
92' Wissel Strasbourg Wissel Y. Fofana voor B. Corgnet Strasbourg
Opstellingen Lille - Strasbourg
De opstellingen van Lille en Strasbourg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Strasbourg zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach
Voorbeschouwing Lille - Strasbourg

Lille en Strasbourg treffen elkaar in de 13e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Olivier Thual en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lille en Strasbourg elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Lille 0
Winst Strasbourg 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lille op een 3e positie staat, terwijl we Strasbourg terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Lille - Strasbourg Opstelling Lille Opstelling Strasbourg Live Lille - Strasbourg Live Lille - Strasbourg kijken Lille - Strasbourg kijken Live Lille - Strasbourg stream Lille - Strasbourg Fox Sports Nabeschouwing Lille - Strasbourg Uitslag Lille - Strasbourg Statistieken Lille - Strasbourg Ligue 1 2018/2019 Lille - Strasbourg wedden Lille - Strasbourg gokken Lille - Strasbourg Unibet