Nabeschouwing Saint-Étienne - Reims (1-2) || Ligue 1 2021/2022

Zaterdag 14 mei 2022 - 21:00 uur



In de Ligue 1 2021/2022 neemt Saint-Étienne het zaterdag 14 mei 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Reims. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-etienne.

Via de Saint-Étienne - Reims live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Reims (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Saint-Étienne en Reims is onder leiding van scheidsrechter Clément Turpin geëindigd in een 1-2 overwinning voor Reims. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Reims kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van M. Munetsi. Saint-Étienne kwam in de 12e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Mangala, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette K. Doumbia zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Reims de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Clément Turpin, waardoor Reims dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Saint-Étienne - Reims
Goals
1
2
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
14
15
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
110
54
Gevaarlijke aanvallen
49
23
Passes
523
427
Overtredingen
8
9
Corners
3
2
Wissels
5
5
LIVE Saint-Étienne - Reims 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Reims teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Reims Doelpunt M. Munetsi Reims 0-1
8' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor E. Mangala Saint-Étienne
12' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt E. Mangala Saint-Étienne 1-1
46' Wissel Reims Wissel H. Ekitike voor I. Kebbal Reims
46' Wissel Reims Wissel A. Gravillon voor M. van Bergen Reims
46' Wissel Reims Wissel M. Busi voor B. Locko Reims
61' Doelpunt Reims Doelpunt K. Doumbia met assist van H. Ekitike Reims 1-2
64' Wissel Saint-Étienne Wissel F. Sacko voor M. Nade Saint-Étienne
65' Wissel Saint-Étienne Wissel E. Crivelli voor R. Boudebouz Saint-Étienne
65' Wissel Saint-Étienne Wissel H. Moukoudi voor S. Sow Saint-Étienne
71' Wissel Saint-Étienne Wissel R. Hamouma voor Y. Macon Saint-Étienne
74' Wissel Reims Wissel A. Flips voor A. Gravillon Reims
80' Wissel Reims Wissel D. Lopy voor E. B. Toure Reims
81' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Nordin voor M. Trauco Saint-Étienne
Video hoogtepunten en samenvatting Saint-Étienne - Reims
Opstellingen Saint-Étienne - Reims
De opstellingen van Saint-Étienne en Reims zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saint-Étienne gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Reims zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Pascal Dupraz
Formatie 4-5-1
Coach Óscar García Junyent
Wissels Reims
# Speler Pos.
30 Nicolas Penneteau K
6 Andrew Gravillon V
4 Maxime Busi V
26 Dion Lopy M
10 Arbër Zeneli M
12 Alexis Flips M
34 Martin Adeline M
22 Hugo Ekitike M
11 Nathanaël Mbuku A
Voorbeschouwing Saint-Étienne - Reims

Saint-Étienne en Reims treffen elkaar in de 37e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clément Turpin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Saint-Étienne en Reims in de Ligue 1 vond plaats op 11 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Reims. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Saint-Étienne favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Reims slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Saint-Étienne 6
Winst Reims 3
Gelijkspel 6
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Saint-Étienne op een 18e positie staat, terwijl we Reims terugvinden op de 12e plaats.

Tags
Saint-Étienne - Reims Opstelling Saint-Étienne Opstelling Reims Live Saint-Étienne - Reims Live Saint-Étienne - Reims kijken Saint-Étienne - Reims kijken Live Saint-Étienne - Reims stream Saint-Étienne - Reims Fox Sports Nabeschouwing Saint-Étienne - Reims Uitslag Saint-Étienne - Reims Statistieken Saint-Étienne - Reims Ligue 1 2021/2022 Saint-Étienne - Reims wedden Saint-Étienne - Reims gokken Saint-Étienne - Reims Unibet